Μίνα Γκάγκα για Νοσοκομείο: Σε ένα τρίμηνο 229 νέοι βαριά με κορονοϊό μόνο στο «Σωτηρία» - Οι 209 ανεμβολίαστοι!


Από 229 νέους έως 29 ετών που νοσηλεύθηκαν με βαριά μορφή κορονοϊού στο «Σωτηρία», οι 209 ήταν ανεμβολίαστοι, επισημαίνει η καθηγήτρια Πνευμονολογίας Μίνα Γκάγκα


Πολλές ήταν οι αντιδράσεις μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος ανέφερε πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού ούτε σκοπεύει να το κάνει αν δεν γίνει υποχρεωτικό.

Μεταξύ όσων αντέδρασαν ήταν και η Διευθύντρια 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, η προχώρησε σε μία καυστική ανάρτηση επικαλούμενη στοιχεία από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο 'Σωτηρία', τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο! Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι; Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους», όπως έγραψε η Μίνα Γκάγκα.

ethnos.gr 

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !