Τελευταία ευκαιρία για τον Πέτρο Φιλιππίδη…

 

Πέτρος Φιλιππίδης | Mαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Η κατάσταση αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι γνωστή εδώ και βδομάδες, πια: ο πασίγνωστος ηθοποιός κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς κατηγορείται για βιασμό αλλά και για απόπειρα σωρείας βιασμών και οι Αρχές έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την έκπληξή του για το γεγονός πως παραμένει εντός των φυλακών, καθώς θεωρεί πως τα στοιχεία που υπάρχουν (που σύμφωνα με το κράτος είναι ακράδαντα…) δεν επαρκούν προκειμένου να φυλακιστεί.

Μάλιστα, δηλώνει αισιόδοξος πως λίαν συντόμως θα δοθεί η εντολή της αποφυλάκισής του έως ότου να γίνει η δίκη.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η σύζυγός του: η Ελπίδα Νίνου από την αρχή της δικαστικής περιπέτειας του άντρας της βρίσκεται στο πλευρό του και δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα επισκεπτήρια που της αναλογούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φέρνει στο φως το περιοδικό «Yes Magazine», έχει δεσμευτεί προς τον Πέτρο Φιλιππίδη πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ούτως ώστε να βοηθήσει στο να βρεθεί εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος της Τρίπολης και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του ζεύγους.

Τελευταία ευκαιρία για τον Πέτρο Φιλιππίδη...

Αυτή της η προσπάθεια είναι η τελευταία ευκαιρία, όπως αναφέρουν οι ειδήμονες, για ν’ αποφυλακιστεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αν αποτύχει, τότε δεν αποκλείεται ν’ ακολουθήσει τη «διαταγή» του Φιλιππίδη.

Τι της έχει πει ο άντρας της; Να πάρει το γιο της και να φύγουν στο εξωτερικό, για να μην καταστραφεί η ζωή τους από τις καταγγελίες…

dailymedia.com.gr 

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !