Φωτιά στην Αττική: "Βαριά πληγωμένα" τα πρώην Βασιλικά Κτήματα - Οι πρώτες εικόνες μετά την πυρκαγιά


Εκατοντάδες στρέμματα αποτεφρωμένης δασικής έκτασης και μεγάλες ζημιές σε κτίρια των πρώην Βασιλικών Κτημάτων στο Τατόι, προκάλεσε η φωτιά στην Αττική

Βαριά "πληγωμένα" από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη βγήκαν τα πρώην Βασιλικά Κτήματα στο Τατόι, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική.


Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, οι οποίοι μετά από μάχη κατάφεραν να σώσουν το κτίσμα των πρώην θερινών ανακτόρων και τους βασιλικούς τάφους, η πύρινη λαίλαπα που καίει για πέμπτη μέρα τη Βόρεια Αττική από άκρο σε άκρο, προκάλεσε μεγάλες καταστροφές τόσο στον φυσικό πλούτο των Κτημάτων - αποτεφρώνοντας εκατοντάδες στρέμματα δάσους - όσο και σε παρακείμενα κτίρια, εντός του πάρκου.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες, που αποτυπώνουν το μέγεθος της μεγάλης καταστροφής.

Παύλος Γκλύξμπουργκ: Το ευχαριστώ στους πυροσβέστες


Ευγνώμων για τις προσπάθειες των Ελλήνων πυροσβεστών να σώσουν όχι μόνο τα πρώην Βασιλικά Κτήματα αλλά τα ελληνικά δάση και τα σπίτια των κατοίκων που κινδύνευσαν και συνεχίζουν να απειλούνται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δηλώνει - μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Παύλος Γκλύξμπουργκ.

"Ευχαριστώ τους γενναίους πυροσβέστες, τον στρατό και τους εθελοντές για την συνεχές προσπάθεια να βοηθήσουν να σωθεί η Ελλάδα από τις φρικτές φωτιές. Ο Θεός μαζί σας και σας ευχαριστώ.".


Δείτε εδώ την ανάρτηση του πρωτότοκου γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.


 thetoc.gr 
Tags :-

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !