Κρήτη: Νέο θύμα από τον καύσωνα - 4 οι νεκροί από θερμοπληξία


Η Κρήτη μετρά κι άλλο θύμα από τον καύσωνα καθώς μία γυναίκα άφησε σήμερα, Σάββατο 7 Αυγούστου, την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία γυναίκα 84 ετών που νοσηλευόταν στην Εντατική. «Η 84χρονη γυναίκα έφτασε με συμπτώματα θερμοπληξίας χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί έδωσαν μία πραγματική μάχη και κατάφεραν να την επαναφέρουν στην ζωή. Την διασωλήνωσαν και την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, σήμερα το πρωί κατέληξε», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Μ. Ανδρεαδάκης.

Τέσσερις νεκροί από θερμοπληξία στην Κρήτη


Η 84χρονη αποτελεί το τέταρτο θύμα του καύσωνα στην Κρήτη καθώς μέχρι και χθες είχαν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα.

«Τρεις ακόμα ηλικιωμένοι κατέληξαν μετά από θερμοπληξία με τον πρώτο να αφήνει την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ και δύο ηλικιωμένους να χάνουν την ζωή τους χθες», τόνισε σχετικά ο κ. Ανδρεαδάκης ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τα ΤΕΠ του νοσοκομείο δέχονταν περιστατικά θερμοπληξίας.

«Πρωτόγνωρες είναι οι καταστάσεις που βιώσαμε. Χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έρχονταν περιστατικά θερμοπληξίας. Βέβαια σε αρκετές περιοχές το θερμόμετρο έδειχνε πάνω από 43 βαθμούς Κελσίου. Ευτυχώς, σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεαδάκης.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !