Κρήτη: Αγωνία για 10χρονο που παρασύρθηκε από τα κύματα - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ηρακλείου


Κρήτη - Ηράκλειο: Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο νησί πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα, με το παιδί να παρασύρεται από τα κύματα.

Συναγερμός σημειώθηκε στην παραλία των Γουρνών στην Κρήτη, καθώς δεκάχρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο νησί πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.Το παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει.

Με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων το παιδί βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του παιδιού. Αμέσως το μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.

Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες από τους γιατρούς, γιατί ενώ η αξονική τομογραφία ήταν καλή, αναμένουν την αντίδραση του οργανισμού του παιδιού.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !