Ατομική ευθύνη μόνο για τους άλλους - Ο Κ.Μητσοτάκης απαντά σε 9 μήνες ανυπαρξίας με ποδηλατάδα...


Την ώρα που η χώρα μετράει 100 νεκρούς σχεδόν την ημέρα, 1.780 μόνο τον μήνα που έφυγε, το Νοέμβρη, και συνολικά 2.406 θανάτους από την πανδημία, το Βασιλικό ζεύγος της χώρας απολαμβάνει, μη τηρώντας φυσικά ούτε κατ’ ελάχιστο τις οδηγίες των ειδικών και γράφοντας κανονικότατα τα μέτρα που ισχύουν -θεωρητικά- για όλους, ανεβαίνει για ποδήλατο και photoshooting στο βουνό. 

Κι εσύ που είσαι κλεισμένος μέσα, έχοντας να δεις φίλους, συγγενείς για μήνες, έχοντας χάσει τη δουλειά σου, να φας παντεσπάνι, κερνάει ο Κυριάκος.

Τα κηρύγματα περί ατομικής ευθύνης ισχύουν μόνο για τους πολίτες, και όχι για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ποζάρει με αθλητική περιβολή δίπλα στο ποδήλατό του μαζί με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας ενώ η χώρα μετράει νεκρούς από τον ιό εξαιτίας της δικής του αδυναμίας να συντονίσει το υγειονομικό σύστημα της χώρας. 

Η εν λόγω φωτογραφία φαίνεται να είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

H φωτογραφία έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις, ενώ τα social media «βράζουν», με άκρως επικριτικά σχόλια για τον πρωθυπουργό. 


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !