Μαρία Σολωμού: Τα έβαλε με αεροπορική για τον σκύλο της και τη δίκασαν στο TwitterΗ Μαρία Σολωμού θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη, ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να έχει μαζί της στις πτήσεις εσωτερικού. 


Τα έβαλε με την αεροπορική και την δίκασε το Twitter.

Η Μαρία Σολωμού, μετά το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια στο Instagram εξαιτίας της πτήσης που έχασε για τη Σάμο, περιέγραψε τη δική της ιστορία σε σχέση με τη συγκεκριμένη αεροπορική, λέγοντας ότι δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει μαζί με τον σκύλο της γιατί δεν είχε μαζί της το βιβλιάριό του.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Σολωμού, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη, ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να έχει μαζί της στις πτήσεις εσωτερικού.

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά και έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν τον σκύλο νωρίτερα. Λέω ΟΚ, θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε-έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού».

Η Μαρία Σολωμού είπε στη συνέχεια: «Θα πίστευε κάποιος λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα, γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μη μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

Μαρία Σολωμού: Τη δίκησαν στο Twitter

Το θέμα, όπως και στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια, σχολιάστηκε στο Twitter με τους χρήστες να την... δικάζουν για όσα είπε.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !