''Φταίει ο χοντρός'' από τον Πάνο Μουζουράκη


''Φταίει ο χοντρός'' από τον Πάνο Μουζουράκη

Στίχοι – μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης
Από το album «Σ΄ευχαριστώ Λουκιανέ»

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ακόμα και τώρα, μας αποδεικνύει την διαχρονικότητα των τραγουδιών του! Σε μία εποχή που ψάχνουμε τους φταίχτες για όσα μας συμβαίνουν, ο Λουκιανός μας έχει έτοιμες τις απαντήσεις εδώ και πάνω από 3 δεκαετίες!


«Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι.
Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο Χατζηπετρής»!


Ο Πάνος Μουζουράκης, στο πλαίσιο του album – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τίτλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ», μας παρουσιάζει τη δική του εκδοχή του «Φταίει ο χοντρός», μίας ακόμα επιτυχίας του Λουκιανού από το 1991! Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Πάνου Νικολακόπουλου, ο Πάνος "συνυπάρχει" με τον Λουκιανό και μας χαρίζουν ένα απολαυστικό video clip γυρισμένο στο «Θέατρο Μεταξουργείο», την καλλιτεχνική στέγη του Λουκιανού και της Άννας Βαγενά!

Στο τραγούδι έπαιξαν οι μουσικοί Πάνος Τόλιος (τύμπανα), Μανώλης Φάμελλος (μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα), Στέφανος Δανιηλίδης (πιάνο), Χρήστος Παπαδόπουλος (κλαρινέτο), Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα) και η Λουίζα Σοφιανοπούλου στα φωνητικά.

Η ενορχήστρωση έγινε από τον Μανώλη Φάμελλο και τους μουσικούς. Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν από τον Βασίλη Κορρέ.

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video στο YouTube ΕΔΩ

Βρείτε το άλμπουμ "Σ' ευχαριστώ Λουκιανέ" σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες: https://LoukianosKilaidonis.lnk.to/SE...Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

Περισσότερες πληροφορίες για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη μπορείτε να βρείτε
στο επίσημο site https://www.loukianoskilaidonis.gr/
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !