Η Αντζελίνα Τζολί όπως δεν την έχετε ξαναδει - Ατημέλητη, με μαύρους κύκλους και το χαρακτηριστικό κλάμερ στα μαλλιά! Χάλια...


Το βίντεο τραβήχτηκε το 1999 στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν


Στην δημοσιότητα έδωσε γνωστός έμπορος ναρκωτικών ένα σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει την Αντζελίνα Τζολί σε αθλία κατάσταση να μιλά μιλά με μέλος της οικογένειάς της.

Η εικόνα της τότε δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή λαμπερή σταρ. Αγνώριστη από τη χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης στέκεται με δυσκολία στα πόδια της. Ο Φράνκλιν Μέιερ στο 16λεπτο βίντεο που βγήκε στο National Enquirer υποστηρίζει ότι η ηθοποιός μιλά με τον πατέρα της Γιον Βόιτ για τον αδελφό της Τζέιμς και την μητέρα της πάνω σε κάποιο οικογενειακό θέμα.

Ο έμπορος ναρκωτικών έχει καταδικασθεί και εκτίσει ποινή για τις δραστηριότητές του ενώ όπως έχει υποστηρίξει πωλούσε στην Αντζελίνα Τζολί, ναρκωτικά (κοκαίνη και ηρωίνη) τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και της τα παρέδιδε στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο.

Την περίοδο εκείνη η Τζολί είχε μία θυελλώδη σχέση με τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον στην οποία σύμφωνα με τον έμπορο ναρκωτικών η Τζολί επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σέξ, λεβιακές σκηνές και πολλά άλλα.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει αρνηθεί πως στο παρελθόν έκανε πράγματα που έχει μετανιώσει και τα οποία παραλίγο να της στοιχίσουν τη ζωή.

Σήμερα η Αντζελίνα Τζολί έχει αφήσει πίσω της κάθε μαύρη στιγμή του παρελθόντος και παρ’ όλο που έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της, δεν δείχνει να είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει. Η διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη προκειμένου να μην αναπτύξει καρκίνο του μαστού και η δημόσια παραδοχή της επέμβασης συγκίνησε εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι πρέσβειρα καλής θέλησης και έχει προσφέρει ηθική και οικονομική βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου

Η Τζολί μετά από χρόνια υπηρεσίας στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) τον Απρίλιο του 2012 διορίστηκε ως ειδική απεσταλμένη του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Στο νέο και διευρυμένο ρόλο της, επικεντρώθηκε στις μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις ενώ ανέλαβε την υπεράσπιση και την εκπροσώπηση της Ύπατης Αρμοστείας και του Αντόνιο Γκουτέρες σε διπλωματικό επίπεδο. Μέσα από αυτό της το έργο, βοήθησε στην εξεύρεση λύσεων για τους ανθρώπους που εκτοπίστηκαν από τις συγκρούσεις.





Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !