Χωρίζουν οι καλλιτέχνες, ξανασμίγουν και φτου και από την αρχή!


Τραγουδιστής που γνώρισε την κοπέλα του στο βίντεοκλιπ, την έκανε «unfollow»

Ως ελεύθερος και ωραίος έκανε δηλώσεις στις κάμερες ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, αποκαλύπτοντας στις κάμερες τον χωρισμό του. Αφού σημείωσε πως έκανε την πρώην κοπέλα του unfollow γιατί είχε εκνευριστεί, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι το ίδιο ηλίθιος. Στο σπίτι μου κάθομαι, γράφω τραγούδια, πίνω αλκοόλ, γκομενίζω. Ήμουν σε σχέση αλλά χώρισα», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

«Γνώριζα την πρώην μου στο βίντεο κλιπ. Είμαι μόνος μου, όχι δεν είμαι καλά, ποτέ δεν ήμουν καλά. Είμαι ο Αναστάσης και είμαι καλά.

Την έκανα unfollow, είχα εκνευριστεί λίγο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Τι τους ενδιαφέρει όμως τους ανθρώπους αυτό το πράγμα για εμένα; Στα τραγούδια μου τα γράφω όλα!» συμπλήρωσε ο Αναστάσιος Ράμμος.


Ο Αναστάσιος Ράμμος, ερμηνευτής της επιτυχίας «Σε Δυο Μόνο Μάτια», είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip για το τραγούδι «Της Κόλασης Φωτιά» με την πρώην σύντροφό του Ζάνα Μαλίκη. Εκεί ήταν που ξεκίνησε, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η γνωριμία τους.Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !