Πάολα: Αντιδράσεις επειδή τραγούδησε μετά την τραγωδία στα Τέμπη - Τι απαντά η ίδια


Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media για την Πάολα, η οποία εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος δήλωσε ότι θα απέχει λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. 


«Να πάνε τα χρήματα στο νοσοκομείο στη Λάρισα», είπε η τραγουδίστρια.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. 

Από τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης (1/3) υπήρξε τριήμερο εθνικό πένθος, ενώ όπως ήταν λογικό αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσικές παραστάσεις και νυχτερινά κέντρα ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω του θρήνου. Ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος ενημέρωσε ότι θα απέχει από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, λόγω της τραγωδίας, κάτι που δεν έκανε η Πάολα με αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγισμό αρνητικών σχολίων στα social media.

Η ίδια, ωστόσο, εμφανίστηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και έδωσε τη δική της απάντηση. Όπως είπε, θέλησε να τραγουδήσει κανονικά και τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν να πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας», φαίνεται να λέει η Πάολα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να τη χειροκροτούν θερμά.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !