Λάρσα Πίπεν: «Με τον Σκότι κάναμε σεξ τέσσερις φορές κάθε βράδυ επί 23 χρόνια»


Ο «Ινδιάνος» φαίνεται πως είχε πολύ καλές επιδόσεις στο… κρεβάτι


Η Λάρσα Πίπεν κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την σεξουαλική της ζωή με τον πρώην άντρα της, Σκότι Πίπεν.

«Κάναμε σεξ τέσσερις φορές στη διάρκεια της νύχτας. Κάθε νύχτας. Δεν υπήρξε ούτε μία που να μη συμβεί κάτι τέτοιο στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί» δήλωσε για τον γάμο της στο show «Real Housewives».

Η 48χρονη χώρισε με τον θρύλο των Σικάγο Μπους το 2021 και πλέον είναι ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, γιο του Μάικλ Τζόρνταν.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως… παιδί τον Μάρκους Τζόρνταν, όσο ο πρώην σύζυγός της ήταν συμπαίκτης του “GOAT” στους Μπουλς.

«Τον γνώρισα μόλις πριν λίγα χρόνια, το 2019. Δεν τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Ο Μάικλ τότε ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την πρώην γυναίκα του και δεν είχα γνωρίσει τα παιδιά του», είπε σχετικά.

Όσο για το αν θα άλλαζε το επώνυμό της από Πίπεν σε… Τζόρνταν αν παντρευόταν με τον Μάρκους;

«Σίγουρα θα το άλλαζα, θα το έκανα για οποιονδήποτε κι αν παντρευόμουν. Δεν έχω πρόβλημα, νιώθω άνετα να μιλάω για τον Μάρκους και μένα», απάντησε η Λάρσα Πίπεν, που με τον Σκότι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !