Στην ετήσια εκδήλωση του ΑΣ ΩΡΙΩΝ TAEKWONDO ΑΛΙΜΟΥ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βραβεύτηκε ο Αθλητής της καρδιάς μας, Βασίλης Αβραμίκας


Συνεχίζονται οι βραβεύσεις του Βασίλη Αβραμίκα! 
Αυτή τη φορά στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Κάρολος Κουν του Δήμου Αλίμου όπου έγινε η ετήσια εκδήλωση του ΑΣ ΩΡΙΩΝ TAEKWONDO ΑΛΙΜΟΥ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


Σε βραδιά βραβεύσεων αθλητών και εκπροσώπων του Taekwondo που εκπροσώπησαν την Ελλάδα και τον σύλλογο ΩΡΙΩΝ σε Εθνικές διοργανώσεις βρέθηκε προσκεκλημενος ο συνδημότης διεθνής αθλητής του ParaTaekwondo και Taekwondo Βασίλης Αβραμίκας. 


Η υπεύθυνη του συλλόγου κ. Βαρβάρα Τσουράπη στην προσφώνηση του αθλητή αναφέρθηκε στην παγκόσμια προσπάθεια του στο Παρά Ολυμπιακό Para Taekwondo στην παγκόσμια κατηγορία P20 όπου αγωνίζεται ο αθλητής, με δεκάδες διακρίσεις και την στήριξη της Εθνικής αθλητικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες και του συλλόγου του ΑΣ ΠΑΣΚΑ, στην προσπάθεια του ως ο μοναδικός επίσημος ενεργός αθλητής Para Taekwondo στην χώρα μας. 


Επίσης τόνισε την τεράστια προσπάθεια του αθλητή με ειδικές δυνατότητες και την συμμετοχή του στα εθνικά πρωτάθληματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο με τον ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ως ο μοναδικός αθλητής ειδικών δυνατοτήτων παγκόσμια που το έχει καταφέρει με δεκάδες διακρίσεις με πρόσφατη την κατάκτηση της 2ης θεσης στο Πανελλήνιο κύπελλο Γ ΒΟΛΑΡΗΣ στους Άντρες στις μαύρες ζώνες. 


Ο Δήμαρχος Αλίμου Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε τον αθλητή για την προσφορά του και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης. Παναγιώτης Κόκλας, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Αβραμίκα.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !