Survivor All Star: Ο «μπλε» τάκος και οι δυο «κόκκινες» αποβολές λόγω κινητών


Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor All Star με τους Μπλε να γνωρίζουν ακόμα μια ήττα, την 3η συνεχόμενη σε αγωνίσματα ασυλίας, να βάζουν φωτιά στην καλύβα τους, όμως τους Κόκκινους να χάνουν δυο παίκτες τους μετά από τη «βόμβα» που έσκασε ο Νίκος Μπάρτζης. 


Ο παίκτης των Κόκκινων αποκάλυψε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν κινητά τηλέφωνα, με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να το επιβεβαιώνει και να αποβάλει τις δυο παίκτριες των Διασήμων από τον Άγιο Δομίνικο. Σε ότι αφορά την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση η Ρία Κολοβού ήταν αυτή που συμπλήρωσε τον «μπλε» τάκο.

Οι σερί ήττες των Μπλε στις ασυλίες που έφεραν στον τάκο Κώστα Αναγνωστόπουλο, Εύη Σαλταφερίδου και Κρις Σταμούλη έχουν προκαλέσει εντάσεις στην Μπλε καλύβα και μετά το συμβούλιο της Δευτέρας, κατά το οποίο οι Μαχητές, ψήφισαν σχεδόν ο ένας τον άλλον, η Ρία έδειξε να ενοχλείται όταν έμαθε ότι η Μαριαλένα την είχε... μαυρίσει στην κάλπη. Της ζήτησε λοιπόν εξηγήσεις και εκείνη έδειξε να ενοχλείται από τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της.

Η Μαριαλένα σε έντονο ύφος έλεγε στη συμπαίκτριά της: «Ακουσέ με λίγο Ρία μου καθόμασταν δίπλα-δίπλα και μου λες εσύ "Συγνώμη ψήφισες για αγωνιστικούς λόγους"», με τη Ρία Κολοβού να αποκρίνεται: «Δεν το είπα έτσι. Όταν βγει κάνει κέφι υπήρξαν αντιδράσεις κάποια παιδιά. Δεν με πειράζει και να ψηφίσω να το ξέρετε όλοι σας. Και όλοι θες να με ψηφίσετε Δεν με πειράζει αλλά όταν είστε τρεις εβδομάδες εδώ και ακόμη κάποιοι μιλάτε για τα πατήματα, λέω και εγώ ότι τη μία εβδομάδα που μπήκα έδωσα την ψυχή μου και με το παραπάνω».

Η Μαριαλένα προσπάθησε να απαντήσει και να πάρει με την Ρία να της τονίζει πως δεν θέλει να τη διακόπτει. Μάλιστα τα άλλα μέλη της ομάδας πρότειναν στις δύο γυναίκες να χαμηλώσουν τους τόνους.

«Μαριαλένα αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που με ψήφισες» αναρωτιόταν συνεχώς η Ρία Κολοβού, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επισημαίνει πως στο συμβούλιο της μίλησε έντονο ύψος και τη ρωτούσε ποιοι ήταν οι λόγοι που έβαλε το όνομά της στην κάλπη.

Στο τέλος η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα σε ψηφίζω κάθε εβδομάδα επειδή μπήκες στο παιχνίδι μετά από δύο εβδομάδες ή επειδή δεν έχουμε ζήσει τόσα πράγματα».

Για αρκετή ώρα οι δυο τους τσακώνονταν ενώπιον των συμπαικτών τους. Όμως, στο τέλος τελικά οι δυο τους έδειξαν να τα βρίσκουν και μάλιστα αγκαλιάστηκαν.

Η Εύη Σαλταφερίδου από την πλευρά της δείχνει να είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, και έβαλε τα κλάματα καθώς μιλούσε στην κάμερα. Η γνωστή γυμνάστρια έδειξε πολύ στενοχωρημένη μετά την ψηφοφορία αλλά και όσα είπε για εκείνη ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και μάλιστα επεσήμανε πως η ίδια άρχισε να θυμάται ξανά παλιές κακές συμπεριφορές και εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους πριν από πέντε χρόνια, όταν είχαν συμμετάσχει στο Survivor.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !