Δύο παντρεμένα ζευγάρια ανταλλάζουν συντρόφους κάθε βράδυ - Αχ δεν τα ξέρετε εσείς αυτά τα πρωτευουσιάνικα...


Καμία γυναίκα δεν ξέρει ποιος ήταν ο βιολογικός πατέρας των παιδιών τους


(Αλλά αφού δεν γαυγίζουν κιόλας, όλα καλά...)

Δύο παντρεμένα ζευγάρια που ζουν και μεγαλώνουν τις οικογένειές τους μαζί - ακόμη και ανταλλάσσουν συντρόφους - μίλησαν στο Today για τη ζωή τους επισήμως, ως «τετράδα». Η Alysia και ο Tyler Rogers ήταν ήδη γονείς δύο παιδιών, τώρα 7 και 8 ετών, όταν ξεκίνησαν μια σχέση με τους παντρεμένους φίλους Sean και Taya Hartless.

Τα δύο ζευγάρια, με καταγωγή από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ζουν μαζί ως κουαρτέτο το 2020 και τον επόμενο χρόνο, η Alysia και η Taya γέννησαν μωρά με διαφορά επτά μηνών.

Καμία γυναίκα δεν ξέρει ποιος ήταν ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, με την Alysia να υποστηρίζει ότι θα βοηθήσουν τα παιδιά να το ανακαλύψουν στο δρόμο, αν το θελήσουν ποτέ.

«Θέλαμε να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε για να βεβαιωθούμε ότι όλοι νιώθουν ίσοι γονείς», είπε πρόσφατα η Taya στο Today.com. Η οκταμελής οικογένεια ζει τώρα στον Λίβανο και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη «μεγάλη οικογένειά» τους, και μοιράζονται βίντεο που τεκμηριώνουν πώς λειτουργεί το ασυνήθιστο τρόπο ζωής τους πίσω από κλειστές πόρτες.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !