Νίκος Κοκλώνης: Θα κάνει κανονικά εκπομπή μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος


«Έχουμε συνηθίσει στην αδικία» λέει ο γνωστός παρουσιαστής, που ελέγχεται για υπόθεση απάτης με ζημία άνω των 20 εκατ. ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο - Μιλάει για... μάτι και ψέματα


«Έχουμε συνηθίσει στην αδικία, αύριο (σ.σ. σήμερα) έχει Just the 2 of us». Με αυτό το μήνυμα, μέσω Instagram φυσικά, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών, Νίκος Κοκλώνης, δείχνει ότι συνεχίζει την καθημερινότητά του και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το αποψινό σόου στον Alpha, δίχως να... πτοείται από τον έλεγχο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, στην οποία ο ίδιος εμφανίζεται ως επικεφαλής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε πόρισμα του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση με τη μορφή Μαφίας, που έκανε συστηματικά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής, πλέον του τηλεοπτικού παραγωγού Νίκου Κοκλώνη, εμπλέκονται επτά άτομα και 13 εταιρείες, όπως και οι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών.

Με απόφαση του κ. Βουρλιώτη, δεσμεύτηκε όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία (τραπεζικοί λογαριασμοί, ακίνητα, κ.λπ.) του τηλεοπτικού παραγωγού και τηλεπαρουσιαστή, όπως δεσμεύτηκαν και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των επτά φυσικών πρόσωπων και των εμπλεκομένων εταιρειών (συνολικά, οι δεσμεύσεις ανέρχονται στις 20). Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αρχής, ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης οφείλει στο Δημόσιο, από φόρους και άλλα, ποσό που ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, με γνωμοδότηση 80 σελίδων, ο κ. Βουρλιώτης ζητά τόσο σε βάρος του τηλεοπτικού παραγωγού όσο και των άλλων εμπλεκομένων να ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ υπάρχουν και εμπλεκόμενα πρόσωπα, των οποίων μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί γνωστή η ταυτότητα, καθώς κινούνται παράνομα στο εξωτερικό.

Το πόρισμα του κ. Βουρλιώτη διαβιβάστηκε ήδη στον Οικονομικό εισαγγελέα, για τα περαιτέρω. Η όλη διαδικαδικασία αναμένεται πολύμηνη, καθώς πλέον θα πρέπει ν' ακολουθήσει έρευνα από το ΣΔΟΕ και από τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Ο ίδιος, πάντως, επιμένει να μιλάει για... μάτι και για ψέματα σε βάρος του, ενώ ο Alpha έχει ανακοινώσει ότι το αποψινο J2US θα μεταδοθεί κανονικά.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !