'νταξ' δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι όμως! Η Barbie χώρισε τον Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού και είναι ζευγάρι με παίκτη του Ολυμπιακού


Ο χωρισμός της Ουκρανής που την φωνάζουν «Barbie» με τον Βέρμπιτς ήταν «θυελλώδης» 

Το “κουνελάκι” του Playboy που είχε σχέση με τον Σλοβένο άσο του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, μίλησε στο Fanday.net για τη νέα σελίδα της ζωής της και παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση με παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο χωρισμός της Ουκρανής που την φωνάζουν “Barbie” με τον Βέρμπιτς ήταν θυελλώδης και ο άσος του Παναθηναϊκού έμεινε χωρίς σύντροφο και πληρώνει ένα τεράστιο ποσό τον μήνα για διατροφή αφού έχει ένα αγοράκι μαζί με την Αλβίνα.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ δεν παίζει καλά για μεγάλο διάστημα και ο βασικός λόγος είναι ο χωρισμός αλλά και τα σκάνδαλα που προηγήθηκαν σε σχέση με την ερωτική του ζωή στη Σλοβενία.

Η κακή κατάταση του παίκτη έχει οδηγήσει πολλούς φαν του ΠΑΟ να απειλούν στα social media την πρώην του. Η Αλβίνα δηλώνει για αυτό: «Γιατί με απειλούν οι οπαδοί; Δεν τους αρέσει που ο Μπέντζαμιν παίζει άσχημα τώρα. Νομίζουν ότι έχω κακή επιρροή στην καριέρα του. Διαφωνώ απολύτως με αυτό, γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον Μπέντζαμιν εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είμαι σε μια νέα σχέση με έναν νέο άντρα. Πηγαίνω στο γήπεδο μιας άλλης ελληνικής ομάδας, και αν δεν αρέσει σε κάποιον, τότε λυπάμαι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με απειλούν εδώ και καιρό. Αλλά τώρα υπόσχονται ότι θα προσλάβουν έναν δολοφόνο για να σκοτώσει εμένα και το μωρό, οπότε αποφάσισα να το δημοσιοποιήσω. Αν και δεν παίρνω στα σοβαρά τις απειλές τους. Ήξερα ότι μετά τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας, ένα κύμα αρνητικότητας θα ξεχυθεί ξανά πάνω μου, αλλά έπρεπε να το κάνω για να δείξω ότι αυτό ήταν λάθος».

Επιπλέον επισημαίνει πως ο Βέρμπιτς δεν ενδιαφέρεται για το παιδί τους. Εκεί παρά τον χωρισμό συνεχίζει να ζει στην Αθήνα και στα νότια προάστια. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε μάλιστα μαζί με τον γιο της στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να δει το Ολυμπιακός-ΟΦΗ και στη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι έχει σχέση με παίκτη της ομάδας του Πειραιά.

«Δεν ήταν πρόθεση μου να ενοχλήσω τον Βέρμπιτς. Με προσκαλούν εκεί για να δω τον Ολυμπιακό» είπε αρχικά και σε ερώτηση εάν έχει σχέση με άσο του Ολυμπιακού είπε: «Ναι έχω. Καλά κατάλαβες. Αυτός είναι ένας πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής! Αλλά δεν θα δώσω το επίθετό του, για να μην προσβάλω ακόμα περισσότερο τον Μπέντζαμιν. Να πω μόνο ότι δεν είναι από ευρωπαϊκή χώρα».

Σε άλλο σκέλος της συνέντευξης της επεσήμανε: «Ζήτησα εισιτήρια από τον Μπένζαμιν τον Μάιο για έναν αγώνα του Παναθηναϊκού τον Αύγουστο, όταν είχαμε φτάσει στην Ελλάδα. Είπε όμως να μην μας αφήσουν να μπούμε στο γήπεδο. Τέτοιος πατέρας είναι».

Επίσης σημείωσε ότι δεν την απάτησε όσο ήταν μαζί της αλλά ζήλευε φρικτά.

Απολαύστε την:

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !