Αγνοούμενος από τις 18 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στo στομάχι καρχαρία


Αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ του


Οι αρχές της Αργεντινής ανακοίνωσαν πως εντοπίστηκαν τα λείψανα ενός αγνοούμενου στο στομάχι ενός καρχαρία, με την οικογένεια του θύματος να τον αναγνωρίζει από ένα τατουάζ που είχε στο χέρι.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον Ντιέγκο Μπαρία, έναν 32χρονο, ο οποίος στις 18 Φεβρουαρίου πήγε να κάνει θαλάσσια σπορ στην παραλία Ρόκας Κολοράντας, κοντά στην Κομοντόρο Ριβαντάβια. Λίγες ημέρες αργότερα το κράνος του και το quadski που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν κατεστραμμένα στην αμμουδιά, κοντά στο σημείο όπου θεάθηκε για τελευταία φορά ο 32χρονος.

Τα λείψανά του βρέθηκαν την Κυριακή στο στομάχι ενός σκυλόψαρου μήκους 1,5 μέτρου, που αλιεύτηκε σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων νοτίως του Μπουένος Άιρες. Οι δύο ψαράδες είπαν ότι βρήκαν «δέρμα, λίπος και ανθρώπινη σάρκα» όταν άνοιξαν τον μικρό καρχαρία. Ο ένας από αυτούς αφηγήθηκε στην ξαδέλφη του ότι, ανοίγοντας το στομάχι του σκυλόψαρου, βρήκε έναν «πήχη χεριού με ένα τατουάζ» τριαντάφυλλου και το όνομα «Χοσεφίνα».

Οι αρχές υποθέτουν ότι πιθανότατα ο Μπαρία χτύπησε σε βράχια και έχασε τις αισθήσεις του στην αμμουδιά. Τα κύματα παρέσυραν στη συνέχεια το πτώμα του στη θάλασσα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν άλλα λείψανα και τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !