Κασιδιάρης εδώ, εκεί και παραπέρα... - To podcast της 18ης Ιανουαρίου 2023 με τον Θοδωρή Τσέλα

 


Υποκλοπές, Πάτσηδες, απ’ ευθείας αναθέσεις, δώρα εκατομμυρίων κάτω από το τραπέζι στους φίλους επιχειρηματίες, ακρίβεια, ανεργία, πληθωρισμός, εγκληματικότητα που έχει πιάσει ταβάνι, καθημερινές τουρκικές προκλήσεις… και σου πεθαίνει και ο τέως και η μπάλα χάνεται και πάει!


Πρώτη σκέψη του Μητσοτάκη να εκμεταλλευθεί τον θάνατο του τέως κάνοντας άνοιγμα προς το κέντρο και κλείνοντας το μάτι στους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους.

Όσοι γνωρίζουν ιστορία λένε πως ο τελευταίος που πόνταρε στο κέντρο ήταν ο Γιάγκος ο Πεσμαζόγλου με το θρυλικό ΚΟΔΗΣΟ και είδατε που κατέληξε, αλλά προφανώς ο ανέμελος πρωθυπουργός μας δεν κατέχει τη νεοελληνική ιστορία, ή αν την κατέχει τότε αυτό γίνεται μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς που του κληρονόμησε η οικογένειά του.

Τώρα, αισθανόμενος πως κέρδισε την κεντροαριστερά προσπαθεί να αλιεύσει ψήφους από την Δεξιά δεξαμενή.

Πως;

Με το γνωστό αφήγημα της κακιάς ΧΑ και του κακού Ηλία Κασιδιάρη που δεν πρέπει να μπει στην Βουλή!

Δεν τον νοιάζει ο Βελόπουλος, ο Μπογδάνος, ο Τζήμερος και ο Κρανιδιώτης και όσοι άλλοι κατεβαίνουν απο τα δεξιά του!

Αυτούς δεν τους αναφέρει καθόλου!

Αναφέρει όμως συνεχώς τον Κασιδιάρη!

Και να μην ήξερε κάποιος πως κατεβαίνει ο Κασιδιάρης πλέον το εμπέδωσε και εκείνος που δεν ανοίγει να ενημερωθεί πολιτικά!

Δυο πράγματα συμβαίνουν λοιπόν!

Ή η δύναμη του Κασιδιάρη είναι τεράστια και πολύ πάνω απο το 3% που του δίνουν και όντως προσπαθεί να ανακόψει την αιμορραγία της παράταξης του απο τα δεξιά - ειδικά μετά και το φιάσκο με την κηδεία του τέως - όπως άλλωστε έκανε και με την ΧΑ πριν την δολοφονία Φύσσα όταν οι κρυφές δημοσκοπήσεις έφερναν την ΧΑ στο 20% - ή αυτή η τεράστια διαφήμιση που κάνει ο Πρωθυπουργός και τα μέσα προς τον Κασιδιάρη εχει άλλα χαρακτηριστικά!

Ποια;

Θα φανούν στην πορεία τι και πως…

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !