Ο TikToker που παρήγγειλε το πιο αηδιαστικό ρόφημα: Είχε σοκολάτα και κομμάτια μπέικον


Ο γνωστός TikToker πραγματοποίησε ίσως την πιο παράξενη παραγγελία


Ο γνωστός TikToker πραγματοποίησε ίσως την πιο παράξενη παραγγελία που έχει λάβει το συγκεκριμένο κατάστημα. Πήρε ένα milkshake με σοκολάτα και μπέικον.

Ο Darren Dowling, από την Σκωτία, γνωστός στην κοινότητα του TikTok για τις περίεργες παραγγελίες του από διάφορα καταστήματα. Η τελευταία του παραγγελία ήταν ένα milkshake, το οποίο περιείχε σοκολάτα, μπέικον και άλλα διάφορα υλικά.

Πιο συγκεκριμένα, το milkshake είχε 2.000 θερμίδες, αφού ο Darren έβαλε στο ρόφημα όλα τα διαθέσιμα υλικά του μαγαζιού. Αρχικά ο ίδιος πήγε να παραγγείλει το κλασσικό milkshake, αλλά την τελευταία στιγμή είδε πως το κατάστημα είχε προσφορά και ο εκάστοτε πελάτης μπορούσε να προσθέσει έξτρα υλικά, χωρίς να πληρώσει παραπάνω. Έτσι αποφάσισε να πειραματιστεί και να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις.

Βέβαια, αυτό που έκανε ήταν αρκετά παράδοξο, αφού αποφάσισε να προσθέσει μπέικον. Μόλις παρέλαβε το ρόφημα συνειδητοποίησε πως ήταν πιο βαρύ, σε σύγκριση με προηγούμενες φορές. Ανοίγοντας το καπάκι αντιλήφθηκε πως δεν είχε καμία διαφορά με ένα κανονικό milkshake.

Τότε αποφάσισε να πάρει ένα κουτάλι και να ανακατέψει το ρόφημα. Όταν το σήκωσε είδε αρκετά κομμάτια μπέικον να επιπλέουν στην επιφάνεια. Αρχικά αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να κάνει μια τέτοια παραγγελία και έπειτα αποφάσισε να δοκιμάσει.

«Δεν είναι και τόσο κακό. Σίγουρα έχει περίεργη γεύση, αλλά δεν το μίσησα», δήλωσε στους ακόλουθους του. Το κοινό του TikTok, μόνο και μόνο στην εικόνα, με τα κομμάτια μπέικον να επιπλέουν αηδίασαν. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν, ποιο μαγαζί έχει σαν έξτρα υλικό για ροφήματα το μπέικον. Ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πως η πράξη του TikToker είναι τουλάχιστον εγκληματική και πρέπει να τον συλλάβει η αστυνομία.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !