Τζέιμς Καφετζής: «Πιο πιθανό είναι να με δείτε με τον Τριαντάφυλλο στην Αυστραλία παρά να πάω στο Survivor»


«Δεν είναι δίκαιο να πάρει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ την προηγούμενη φορά έπαιρνε 5.500» είπε για τον τραγουδιστή


Το Survivor All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, με τους καλύτερους παίκτες να βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Εκτός του φετινού ριάλιτι μένει, μεταξύ άλλων, ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος έκανε μερικές δηλώσεις για το φετινό πρότζεκτ στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Αρχικά είπε: «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στο Survivor All Star. Δεν πάω εγώ στο Survivor. Είχα πει για χαβαλέ ότι θα πήγαινα στο Survivor αν έπαιρνα 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο, αλλά ούτε αυτός θα πάει. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα» και συνέχισε:

«Πιο πιθανό να με δείτε να φεύγω με τον Τριαντάφυλλο Αυστραλία που με κάλεσε να πάω μαζί του στην περιοδεία, παρά να πάω στο Survivor. Για τον Τριαντάφυλλο δεν είναι δίκαιο να πάρει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, από τη στιγμή που την προηγούμενη φορά έπαιρνε 5.500».

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη με τον οποίο είχαν γίνει φίλοι μέσα στo Survivor, είπε πως: «Δεν έχω κάποια επικοινωνία με τον Νίκο Μπάρτζη, καλή τύχη του εύχομαι και να γυρίσει πίσω υγιής. Δεν θα πήγαινα σε εκπομπή για να σχολιάσω αποκλειστικά το Survivor».

Τέλος, αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σχολίασε: «Ο Ντάνος είναι συνώνυμο του Survivor».
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !