Πρίγκηπες της πρόκλησης κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου - Το Podcast της 19ης Ιανουαρίου 2023 με την αιρετική φωνή του Θοδωρή Τσέλα

 


Οι υποτιθέμενες πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ παρέδωσαν τα όπλα και τώρα οι Σκέρτσοι του Μαξίμου προετοιμάζουν ποικιλοτρόπως την μεγάλη σφαγή της ΝΔ, προκαλώντας με δηλώσεις τύπου: «Μικρή επιβάρυνση» η αύξηση 20%-30% του κόστους ζωής για τα νοικοκυριά της χώρας!


Οι άνθρωποι έχουν πάθει ιδρυματισμό εκεί μέσα, αποξενωμένοι από τον κόσμο, εξασφαλισμένοι στην προσωπική ευημερία που τους εξασφαλίζει ο μεγάλος μισθός τους, θεωρούν πως αν πάρουν 20%-30% ΕΠΙΠΛΕΟΝ από την τσέπη του φουκαρά που παίρνει 700 ευρώ (και αν) και την δεύτερη εβδομάδα αν όχι ημέρα δεν έχει μία στην τσέπη του δεν τρέχει και τίποτα.

Οι Σκέρτσοι της ΝΔ απορρίπτουν την Δεξιά και αδιαφορούν αν στεναχωρούν τους συντηρητικούς, αφού αυτός και ο Μητσοτάκης έχουν επιλέξει τους ψηφοφόρους του Κέντρου!

Προφανώς η ιστορία δεν έχει διδάξει απολύτως τίποτε, σε κανέναν μέσα στον Μαξίμου.

Η επιλογή του Κέντρου στην Ελλάδα, ειδικά όταν αυτό το εξαθλιώνεις και το προκαλείς, είτε λέγεσαι ΚΟΔΗΣΟ είτε ΔΗΑΝΑ, είτε ΠΟΛΑΝ, είτε ΔΗΚΚΙ, είτε Δημοκρατική Αναγέννηση, είτε Δημοκρατική Συμμαχία μόνο συμφορά θα σου φέρει.

Όποιος αφήνει την Δεξιά δεξαμενή στους άλλους, αυτούς όλους θα τους βρει μέσα στην Βουλή και τότε θα είναι αργά για πισωγυρίσματα!

Οι κάλπες πλησιάζουν και οι κάλπικες δήθεν πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ θα τρίβουν τα μάτια τους με τα αποτελέσματα.

Προφανώς και οι εξαπατημένοι και στο περιθώριο πραγματικοί δεξιοί δε θα ψηφίσουν Τσίπρα.
Τους κακομαθημένους πρίγκιπες πάντως που ταπεινώνουν την πατρίδα και τους πολίτες μαζί με τους ιδιοτελείς συνδαιτυμόνες που τους στηρίζουν, θα τους τελειώσουν.

Γιατί θέλουν να ζήσουν περήφανα κι όχι με επιδόματα ενώ οι σφογγοκωλάριοι σήμερα τρώνε μέχρι και τα… ευρωπαϊκά πόμολα.

Γιατί θέλουν μια πραγματικά ισχυρή Ελλάδα κι όχι ένα παρακολούθημα των… συμμαχικών κορακιών προς υλοποίηση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων.

Γιατί θέλουν μια Ελλάδα δημοκρατική που θα τους σέβεται κι όχι ένα παρακράτος ωτακουστών που θα τους τρομοκρατεί.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !