Η υπόθεση Ελληνικό Para Taekwondo είναι μια δύσκολη ιστορία - Άρθρο του Βασίλη Αβραμίκα, πολυβραβευμένο Αθλητή του Para Taekwondo




Σε ένα νέο Παρά Ολυμπιακό άθλημα όλοι προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας.

Διαδικασίες δύσκολες που αφορούν παγκόσμιους φορείς.

Παράλληλες ενέργειες από 2 Ομοσπονδίες στην χώρα μας σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο.

Την ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ που έχει την ευθύνη του αθλήματος και την ΕΛΟΤ που είναι η εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Από την αρχή της χρονιάς οι διοικήσεις και των δύο Ομοσπονδιων κάνουν παραλληλες προσπάθειες να τακτοποιησουν στην αρμοδιότητα τους θέματα.
Δεν το κάνουν φυσικά για έναν αθλητή που τυχαίνει να είμαι εγώ.


Πρέπει όλα να γίνουν με τον σωστό και νόμιμο τρόπο για να ανοίξει ο δρόμος.

Μύθοι, παραπληροφορηση, ανύπαρκτες Ομοσπονδίες Para Taekwondo νομίζω έκαναν τεράστια ζημιά στο άθλημα. Εκτός αν θέλουμε να ζούμε με ψέμματα.

Η ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ τρέχει τα θέματα Virtus Taekwondo για τους αθλητές με νοητική και ταυτόχρονα η ΕΛΟΤ να τακτοποιησει τις κάρτες Gal και την έγκριση των Dan KUKKIWON στο Simply compete όπως είναι υποχρεωτικό για το άθλημα.

Αγκάθι η έλλειψη επίσημων αθλητών για να γίνει Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικού και Τεχνικού από την ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ σε κάποια διοργάνωση της ΕΛΟΤ που έχει υποδομή και τεχνογνωσία.

Και φυσικά μετά από αυτό ο Ομοσπονδιακος προπονητής και ο τεχνικός σύμβουλος ParaTaekwondo που θα γίνουν κομμάτι της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ.

Για τους δυσπιστους θα πω ότι η ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ ενέκρινε άμεσα όλες τις συμμετοχές μου σε αγώνες στο εξωτερικό και στην περίπτωση του Βελγίου υπήρχε η συνεργασία για να δηλωθω μέσω Taeko plan Tpss από την ΕΛΟΤ.

Αποφάσισα να παραμείνω στην Αθήνα για να έχω το χρόνο να τακτοποιήσω την διαδικασία έκδοσης Παγκόσμιας κάρτας Virtus Taekwondo μεσω της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ και να τακτοποιήσω μέσω της ΕΛΟΤ την Gal και το πτυχίο Dan KUKKIWON που κατέχω.

Και ευχαριστώ τις διοικήσεις και τους υπαλλήλους των Ομοσπονδιων που αγωνίζονται για το Ελληνικό Para Taekwondo.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !