Εταιρεία με έδρα τη Κύπρο, έδωσε ολοκαίνουργια BMW σε όλους τους εργαζόμενους (video)


Η payabl. ήθελε ο εταιρικός της στόλος να αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του brand, ποιότητα και αποτελεσματικότητα, και γι' αυτό επέλεξε BMW.


Η payabl., μια ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνής εταιρεία FinTech, η οποία δραστηριοποιείται στη Λεμεσό από το 2011, ανακοίνωσε ότι θα παρέχει σε κάθε εργαζόμενο, ο οποίος διαμένει στην Κύπρο, ένα αυτοκίνητο BMW. 

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι να προσφέρει σε όλους στην εταιρεία, ανεξάρτητα από τον ρόλο τους, μια προνομιακή μετακίνηση από και προς το γραφείο. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα για προσωπική χρήση, οικογενειακά ταξίδια και άλλες καθημερινές ανάγκες.

Η πρώτη παρτίδα BMW αυτοκινήτων στάλθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό, ως έκπληξη των εργαζομένων για το χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας. Η αποκάλυψη έγινε δεκτή κατά τη διάρκεια του πάρτι με χαρά και έκπληξη. Μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου εδώ:

Όλοι οι εργαζόμενοι των κεντρικών γραφείων θα λάβουν το αυτοκίνητο μέχρι τα τέλη Μαΐου, ενώ όσοι θα προσληφθούν στο μέλλον, θα λαμβάνουν το αυτοκίνητο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της δοκιμαστικής τους περιόδου, ανεξάρτητα από τη θέση ή την εμπειρία τους. 

 Η payabl. ήθελε ο εταιρικός της στόλος να αντικατοπτρίζει τις βασικές αξίες του brand, ποιότητα και αποτελεσματικότητα, και γι’ αυτό επέλεξε BMW – ένα γερμανικό αυτοκίνητο που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία και τον σχεδιασμό του. 

Ο σχεδιασμός της επωνυμίας και του υλικού για τα επιλεγμένα μοντέλα Χ2 και Series 1 έχει γίνει μ’ ένα μοναδικό ολογραφικό ιριδίζον λογότυπο που αλλάζει χρώμα με την πρόσπτωση του φωτός και αντικατοπτρίζει όλα τα χρώματα του λογότυπου της εταιρείας. 

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ασυνήθιστο και μοναδικό στην Κύπρο αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από καμία άλλη εταιρεία και η διοίκηση της εταιρείας πιστεύει ότι θα τραβήξει την προσοχή και θα προσελκύσει πιθανά ταλέντα σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. «Είναι δύσκολο να διακινηθείς στην Κύπρο χωρίς αυτοκίνητο και παρόλο που είχα σχέδια να αγοράσω ένα όχημα τα επόμενα χρόνια, αυτό θα κάνει τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου πολύ πιο εύκολη. 

Απλώς ανυπομονώ να εξερευνήσω το νησί και να πηγαίνω στη δουλειά μου με άνεση.», λέει ο Θεόδωρος Ξανθόπουλος, υπάλληλος AML στην payabl., ο οποίος μετακόμισε στη Λεμεσό το 2021. 

 Σύμφωνα με την Ugnė Buračienė, CEO του Ομίλου της payabl., αυτή η απόφαση παρακινήθηκε από την επιθυμία να κάνει τη ζωή της ομάδας της payabl. πιο εύκολη και να μειώσει το βάρος της αγοράς και συντήρησης ενός προσωπικού αυτοκινήτου, το οποίο είναι ο κύριος τρόπος μεταφοράς στην Κύπρο. 

Αυτό είναι επωφελές τόσο για διεθνείς συναδέλφους που έχουν μετακομίσει στο νησί όσο και για ντόπιους, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν τη φθορά του δικού τους αυτοκινήτου. «Στην payabl. είμαστε περήφανοι για τη μεγάλη προσοχή που δίνουμε στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας, επομένως είναι φυσικό να δίνουμε το ίδιο επίπεδο προσοχής στα πολύτιμα μέλη της ομάδας μας. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, δεν θέτουμε περιορισμούς στον τρόπο χρήσης των αυτοκινήτων – οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πάνε τα παιδιά τους σε προπόνηση ποδοσφαίρου, να οδηγήσουν στην παραλία ή ακόμα και να κάνουν ένα road trip στο όμορφο νησί της Κύπρου», εξηγεί η Ugnė Buračienė, CEO του ομίλου payabl.. 

 Η payabl. είναι μία χρηματοοικονομική εταιρεία, αδειοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Η εταιρεία παρέχει ηλεκτρονικές πληρωμές, λογαριασμούς πληρωμών και προπληρωμένες κάρτες σε διεθνείς επιχειρήσεις. 

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, έχει υποστηρίξει την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών της, επιτρέποντάς τους να δέχονται και να επεξεργάζονται πληρωμές εύκολα, με ασφάλεια και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η ομάδα της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 120 άτομα, με το μεγαλύτερο γραφείο να είναι στη Λεμεσό και επιπλέον γραφεία στη Φρανκφούρτη, στο Λονδίνο, στο Μιλάνο, στο Βίλνιους και στο Άμστερνταμ.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !