«Θέλω να της βάλω φωτιά, να την δω να πεθαίνει» είχε πει ο 6χρονος πριν πυροβολήσει τη δασκάλα τουΑνατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τις δολοφονικές σκέψεις του μαθητή της πρώτης Δημοτικού Βιρτζίνια


Στις 6 Ιανουαρίου ο μικρός μαθητής της πρώτης Δημοτικού, και παρ'ολίγον δολοφόνος της 25χρονης δασκάλας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά την Άμπιγκεϊλ Ζουέρνερ την ώρα που βρίσκονταν όλοι μαζί στην τάξη του Δημοτικού Σχολείου «Ρίτσνεκ».

Έπειτα από συζήτηση μεταξύ τους, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, αγόρι 6 ετών έβγαλε από την τσάντα του πιστόλι Taurus, διαμετρήματος 9 χιλιοστών, και το έστρεψε πάνω της.

Η κυρία Ζουέρνερ πήρε αμυντική στάση, εκτείνοντας το χέρι της. Το παιδί πυροβόλησε μια φορά και η σφαίρα διαπέρασε το χέρι της δασκάλας και τη χτύπησε στον κορμό. Ο τραυματισμός που υπέστη ήταν πολύ σοβαρός και χρειάστηκε να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αμερικανικές Αρχές εξήραν την αυτοθυσία της 25χρονης που προτού καταρρεύσει εκείνη προσπάθησε να προστατέψει τους μαθητές της απονέμοντάς της τον τίτλο της «ηρωίδας».

Η 25χρονη είχε εκφράσει στη διεύθυνση της σχολικής μονάδας πολλές φορές την ανησυχία της για την επιθετική συμπεριφορά του παιδιού, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα έφτανε στον σημείο να αποπειραθεί να την σκοτώσει.

Ο μικρός φαίνεται να βρήκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε από την μητέρα του, το οποίο ήταν νόμιμα αγορασμένο.«Είχε ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη για το περιστατικό, πολλές φορές», εξήγησε ένα μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

Το παιδί, που ήταν γνωστό για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, καθώς συχνά πετούσε καρέκλες και άλλα αντικείμενα στην τάξη, έγραψε κάποτε ένα σημείωμα στη δασκάλα στο οποίο της έλεγε ότι τη μισούσε. Ήθελε να της βάλει φωτιά για να τη σκοτώσει, αποκάλυψε η ένωση δασκάλων.

Η 25χρονη Ζουέρνερ πυροβολήθηκε ενώ δίδασκε στην τάξη της πρώτης Δημοτικού. Τότε ήταν που έβγαλε τους μαθητές της έξω από την τάξη πριν καταρρεύσει από το χτύπημα και χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !