Έτσι είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα του Fame Story


Πριν από 20 χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μείνει στην ιστορία με την εισαγωγή «Fame Story-ίτες και Fame Story-ίτισσες» που έκανε όταν ξεκινούσε το Fame Story. Με αφορμή λοιπόν, τον “ερχομό” της νέας σεζόν του talent show, που επιστρέφει μετά από 16 χρόνια (δείτε εδώ την ανακοίνωση) πρέπει να θυμηθούμε μια προσωπικότητα που ξεχώρισε.

Ο λόγος για την… Μάρω Λύτρα!

Πως είναι η Μάρω Λύτρα μετά από 16 χρόνια

Η Μάρω Λύτρα, η οποία έχει αφήσει τον στίγμα της, δεν γίνεται να μην την θυμόμαστε, για πολλούς και διάφορους λόγους. Κάποιοι από τα τατουάζ της, κάποιοι από τα σπαστά ελληνικά της, κάποιοι από το γεγονός πως στον Καναδά εργάστηκε παράλληλα και ως νοσηλεύτρια, άλλοι από τις μουσικές της ικανότητες, πάντως όλοι τη θυμούνται να τραγουδάει το «Μίλα Μου»- με το τότε crush της και «συμφοιτητή» στη μουσική ακαδημία, Κώστα Καραφώτη.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Μάρω παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στον Καναδά, αφού η οικονομική κρίση της χώρας άρχισε να επηρεάζει σημαντικά το επάγγελμα των καλλιτεχνών. Ωστόσο, συνέχισε να κυνηγά το όνειρό της βγάζοντας κάποια τραγούδια και δουλεύοντας παράλληλα στον τομέα της νοσηλευτικής.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, αν και από μακριά, συνέχισε στη δισκογραφία και το 2021 εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της Heaven Music / 314 Records και στις 10 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο της single, μαζί με το video clip με τίτλο «Greece». Το 2022 συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την Heaven Music κυκλοφορεί στις 13 Ιανουαρίου το νέο της ελληνόφωνο single με τίτλο «Άστο».

«Τον γνωρίζω από όταν ήμουν 15 χρονών και έτυχε όταν γύρισα να με πάρει τηλέφωνο. Έτσι τυχαία. Και βρεθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Δεν είναι παιδικός μου φίλος, αλλά θυμάμαι όταν ήμουν 15 χρονών και τον είχα πρωτοδεί είχα πει, “Ουάου μ’ αρέσει αυτός”. Στα χρόνια που πέρασαν τον έβλεπα πού και πού και έτυχε τώρα να είμαστε μαζί», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο Theo Pappas έχει δύο παιδιά από το πρώτο του γάμο, τα οποία και έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη Μάρω Λύτρα.


(instagram / @marolytra_)
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !