Κάνι Γουέστ: Ζητά από τους Εβραίους να συγχωρήσουν τον Χίτλερ

 

Λίγες μέρες αφού εξέφρασε την αγάπη του στον Χίτλερ, ο Κάνι Γουέστ επέστρεψε με νέα αντισημιτικά και προκλητικά ξεσπάσματα.


Ο ράπερ συναντήθηκε με τον ιδρυτή των Proud Boys, Γκέιβιν Μακίνες, (αμερικανική ακροδεξιά, νεοφασιστική, εθνικιστική και αποκλειστικά ανδρική οργάνωση στις ΗΠΑ ) για λογαριασμό μίας εκπομπής, καλώντας τους Εβραίους να «συγχωρήσουν τον Χίτλερ». 

Ο Γουέστ εμφανίστηκε με μαύρη full face μάσκα στο πρόσωπό του.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο 45λεπτο επεισόδιο με τίτλο «Saving Ye», δηλαδή «Σώζοντας τον Ye», στην στην alt-right πλατφόρμα Censored.TV,  το οποίο και ξεκινά με τον Μακίνες να εκφράζει την επιθυμία του να «αποτρέψει τον Ye West από το να γίνει αντισημίτης ή ναζί».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μακίνες, αποκλείστηκε από το Twitter, το Facebook και το Instagram το 2018 για προώθηση περιεχομένου που σχετίζεται με βίαιες εξτρεμιστικές ομάδες και ρητορική μίσους.

Κατά τη διάρκεια του podcast, ο Γουέστ άρχισε να εξαπολύει μία επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας όσον αφορά τη «φήμη» του Χίτλερ, ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει την άμβλωση με «γενοκτονία».
kanye_west
O Κάνιε Γουέστ άρχισε να εξαπολύει μία επίθεση κατά της εβραϊκής κοινότητας όσον αφορά τη «φήμη» του Χίτλερ

Αφού επανέλαβε τη θεωρία συνωμοσίας πως «οι Εβραίοι ελέγχουν την πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης, μαζί με τις τράπεζες, μαζί με τα ακίνητα, μαζί με τα εμπορικά κέντρα» πρόσθεσε ότι: «Οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου λένε ποιον μπορώ να αγαπώ και ποιον όχι. Δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον πόνο σας σε όλους τους άλλους. Εβραίοι συγχωρέστε τον Χίτλερ σήμερα».

Ο Μακίνες έκανε στον Γουέστ μία υποθετική ερώτηση. «Είσαι λοιπόν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η πρώτη μέρα και κάποιος μπαίνει μέσα και ρωτάει: "Λοιπόν, τι θα κάνουμε με αυτούς τους Εβραίους;". Τι του λες;».

«Οι Εβραίοι πρέπει να δουλεύουν για τους Χριστιανούς. Θα προσλάμβανα αμέσως έναν Εβραίο, αν ήξερα ότι δεν είναι κατάσκοπος και ότι θα μπορούσα να κοιτάξω το τηλέφωνό του» ήταν η απάντηση του ράπερ.

Ενώ ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης εξαπολύοντας επίθεση στην εβραϊκή κοινότητα αλλά και τις γυναίκες που δεν έχουν γεννήσει πριν από την ηλικία των 30 ετών, ο West τελειώνει τη συνέντευξη δηλώνοντας την αγάπη του για όλους.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !