Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τις φωτογραφίες στον Χρήστο Μάστορα: «Μήνυση πού μπορώ να κάνω;»



Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έδειξε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη, με τις τελευταίες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και την απαθανάτιζαν να απολαμβάνει τη βραδιά της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας.

Το μοντέλο που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το GNTM και εδώ και κάποιο καιρό φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και έδειξε να είναι εκτός εαυτού με τα συγκεκριμένα κλικ των φωτογράφων.

Πιο συγκεκριμένα, τις προάλλες η παρουσία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ανάμεσα στο κοινό του κέντρου που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς το μοντέλο διασκέδασε στο μαγαζί και μάλιστα σε θέση πολύ κοντά στην πίστα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram stories, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την ενόχλησαν, ενώ μάλιστα γνωστοποίησε πως επιθυμεί να κάνει μήνυση.

«Αχ Θεέ μου, πως είναι έτσι τα μαλλιά μου; Σαν να έχω φάει τηγανιά. Μήνυση που μπορώ να κάνω για τις φωτογραφίες αυτές που με βγάζουν και τις ανεβάζουν κιόλας; Δηλαδή κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο» ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο 
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τις φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα:«Κάπου πρέπει να σταματήσει το αστείο»

Δείτε τις φωτογραφίες
1274_GARIFALIA_KALIFONI_26112022-_1_
1297_GARIFALIA_KALIFONI_26112022__1_
1301_GARIFALIA_KALIFONI_26112022__1_
1288_GARIFALIA_KALIFONI_26112022__1_
1292_GARIFALIA_KALIFONI_26112022__1_
1307_GARIFALIA_KALIFONI_XRISTOS_MASTORAS_26112022__1_
Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Αύγουστο ο τραγουδιστής στο Κοσμοράδιο 95.1, δήλωσε ελεύθερος

Ο Χρήστος Μάστορας ρωτήθηκε από μία θαυμάστριά του αν είναι σε σχέση και αρχικά προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, ωστόσο αργότερα ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση εκείνη την περίοδο, κατά την οποία πολλά δημοσιεύματα τον ήθελαν ζευγάρι με το μοντέλο.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !