Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης – Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτησή του


Ήταν στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι ο Γιώργος Τσοπάνης, άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας δώσει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο στιχουργός και στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη είχε γράψει μεταξύ άλλων και τη γνωστή επιτυχία «Αν είσαι ένα αστέρι».

Στο ενεργητικό του είχε πολλές επιτυχίες, όπως το «Μην αργείς» ή το «Ένα ψέμα» σε συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη, αλλά και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως το «Έτσι σ’ αγάπησα» του Βασίλη Καρρά, το «Εγώ για σένα» και «Η αγάπη αυτή» του Χολίδη κ.α.


Στην τελευταία του ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Τσοπάνης έγραφε:

«Την μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου καλούμαι να την γράψω τώρα και δεν είναι τραγούδι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, ξέρω όμως ότι θα προσπαθήσω. Και αν τελικά αποτύχω, θα έχω κάνει ήδη αρκετά από όσα ονειρεύτηκα. Καλές γιορτές σε όλους».



Τον γνωστό στιχουργό αποχαιρέτησε και ο Νίκος Βέρτης, με ανάρτηση που προκαλεί συγκίνηση: «Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι … Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό».

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !