Έδωσε 14.000 ευρώ και έγινε σκύλος: Πάει βόλτα με λουρί και τρώει από μπολ


Η καθημερινότητά του έχει αλλάξει και είναι λίγο ασυνήθιστη


Κι αυτό γιατί ο άνδρας από την Ιαπωνία ξόδεψε 14 χιλιάδες ευρώ ώστε να αγοράσει ειδική στολή για να μεταμορφωθεί σε σκύλο και να ζει κυριολεκτικά όπως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Το όνομά που γνωρίζουμε είναι Toco, καθώς δεν έχει αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Έχει κανάλι στο YoutTube στο οποίο ανεβάζει βίντεο, όπου είναι ντυμένος σκύλος, περπατάει σαν σκύλος, κάνει βόλτες με λουρί και τρώει μια ψεύτικη σκυλοτροφή κατευθείαν από το μπολ.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο ίδιος δήλωσε πως «από την παιδική μου ηλικία, είχα αυτή την ασυνήθιστη φαντασίωση να γίνω ζώο. Αναρωτιέμαι αν ήταν μια επιθυμία για μεταμόρφωση».

Έτσι, έκανε ειδική παραγγελία από μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή στολών για ταινίες και παράλαβε την εμφάνιση σκύλου μέσα σε 40 μέρες.

Παρόλα αυτά, δεν έχει αποκαλύψει το γεγονός σε όλους τους φίλους του, αφού θεωρεί πως θα νομίζουν ότι είναι περίεργος, επειδή προτιμάει να είναι σκύλος, αντί για άνθρωπος. «Σπάνια το λέω στους φίλους μου γιατί φοβάμαι ότι θα με θεωρήσουν περίεργο. Οι φίλοι και η οικογένεια μου φάνηκαν πολύ έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι έγινα ζώο», είπε χαρακτηριστικά.

Αρκετά από τα άτομα που παρακολούθησαν τα βίντεο του λοιπόν, υποστήριξαν την επιλογή του και τόνισαν πως δεν πρέπει να ντρέπεται, από τη στιγμή που αισθάνεται άνετα με αυτή την εμφάνιση. Μάλιστα, τον προέτρεψαν να μοιραστεί το νέο και με άλλους ανθρώπους.

«Είσαι φοβερός» και «μην αγχώνεσαι πως σε βλέπουν οι άνθρωποι! Είσαι απλώς ένας τύπος με ένα ιδιόρρυθμο χόμπι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό!», είναι μερικά χαρακτηριστικά σχόλια.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !