Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο ερωτικός ερμηνευτής με τα υπέροχα τραγούδια, στον HeartPlus και στις Αλχημείες με την Ζωή Βασιλοπούλου - Το podcast της Τετάρτης 9/11/2022


Ήρθε... Και μάλιστα πολύ νωρίτερα από ότι τον περιμέναμε.


Με μια καριέρα 15 και πλέον ετών πίσω του, ήρθε με συνέπεια σαν να είναι πρωτοεμφανιζόμενος, τουλάχιστον 3 τέταρτα πριν αρχίσει η εκπομπή μας και η συνέντευξη του.

Όπως λέει και ο ίδιος, «Το “πουλάω σταριλίκι” είναι καραγκιοζιλίκι»...

Απλός, ειλικρινής, μίλησε στην Ζωή Βασιλοπούλου και στον Θοδωρή Τσέλα για την καριέρα του, για τα παιδιά του, τις σπουδές του, τα όνειρα του για το μέλλον και την διάθεση για προσφορά προς το σύνολο της κοινωνίας.

Η αλήθεια είναι πως πριν ξεκινήσουμε είχαμε μηνύματα διαφόρων ακροατών που μας ενημέρωσαν για την διακριτική του προσφορά στις κοινωνικές δράσεις, και για την ποιότητα του ανθρώπου πίσω από το όνομα Χρήστος Μενιδάτης, γιατί ο ίδιος δεν τα λέει αυτά...

Ο Χρήστος Μενιδιάτης λέει ευθαρσώς πως οι πόρτες άνοιξαν λόγω του μεγάλου ονόματος του πατέρα του, αλλά εμείς ξέρουμε πως τόσα χρόνια τώρα οι πόρτες έχουν παραμείνει ανοιχτές γιατί ο Χρήστος απέδειξε τραγούδι στο τραγούδι, ερμηνεία στην ερμηνεία, χρόνο στο χρόνο ποσό καλός τραγουδιστής είναι και πόσο του άξιζε να παραμείνει στον χώρο.

Τα τραγούδια - επιτυχίες βροχή. Το ένα μετά το άλλο.
Και όμως ο Χρήστος Μενιδιάτης, απλός και ανθρώπινος.
Είναι δυνατόν με τέτοια προσωπικότητα να μην κάνεις την μεγάλη καριέρα που σου αξίζει...;

Δυστυχώς, απρόπτες υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να φύγει στα μισά αλλά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια επόμενη φορά, όπου θα έχουμε να πούμε πολλά και για πολλά θέμματα που δεν προλάβαμε να συζητήσουμε σήμερα. Και είμαστε σίγουροι πως η άποψη του θα ήταν μεστή και σοβαρή.

Και ξέρουμε πως ξανά θα είναι συνεπής...
Γιατί είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης!

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !