H Μπέσσυ Αργυράκη Στη Σφίγγα

Δευτέρα 7 και 14 Νοεμβρίου 2022


ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
GUESTS: ΠΑΣΧΑΛΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
GUESTS: ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ & ΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Έχει στο ενεργητικό της 18 διεθνή βραβεία και 16 προσωπικούς δίσκους! 

«Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά», «Toshihiko» και πολλές ακόμα που την κάνουν μοναδική! 

Ο δίσκος με 12 ιαπωνικά τραγούδια πουλάει στην Ιαπωνία 2.500.000 αντίτυπα, όταν το 1981 εκπροσωπώντας την χώρα μας αποσπά το β’ βραβείο.

Στις Κάννες, την ίδια χρονιά της απονέμουν ειδικό βραβείο ως την πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της Ευρώπης. Η φωνή της μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές! 

Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τους μουσικούς της σας υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

Στη Σφίγγα θα παρουσιάσει με 5 σημαντικούς μουσικούς όλη της την μουσική πορεία. Τραγούδια που αγαπήθηκαν, δικά της αλλά και άλλων τραγουδιστών σε ένα πρόγραμμα – πάρτι!

Συμμετέχει μαζί της ο Δημήτρης Παπαθανασίου που με την υπέροχη φωνή του δίνει άλλο χρώμα στην μουσική παράσταση.

Ένα μουσικό πάρτι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μπέσσυς και των φίλων της, θυμίζοντας στους παλιότερους τα εκπληκτικά PARTY της γενιάς τους και στους νεότερους, τον τρόπο διασκέδασης μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή της στον χώρο της διασκέδασης και της μουσικής.
Πληροφορίες:

Εμφάνιση: Δευτέρα 7 και 14 Νοεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 21.00

Γενική είσοδος: 10 ευρώ (στην είσοδο της Σφίγγας)

Προπώληση: Viva.gr

Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Διέυθυνση: Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (πεζόδρομος Κιάφας 13)

Περιοχή: Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !