Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας υποδέχεται στην Ακτή «από νωρίς»


Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η αγαπημένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, κέρδισε το στοίχημα με τις εμφανίσεις της στην ανανεωμένη Ακτή Πειραιώς, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο. 


Στις 22:30 η Νατάσα της καρδιά μας, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, υποδέχεται η ίδια τον κόσμο ανεβαίνοντας στη σκηνή και δίνοντας το σύνθημα για ότι μαγικό θα ακολουθήσει. 

Μαζί της από τα πρώτα λεπτά είναι η νέα δύναμη στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, ο Γιώργος Κακοσαίος.

Οι τρεις πρώτες εβδομάδες έγιναν sold out με το κοινό να δίνει το παρόν με ενθουσιασμό και να αγκαλιάζει τη νέα αυτή πρόταση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Οι νύχτες στην Ακτή Πειραιώς γεμίζουν με τις τεράστιες επιτυχίες της Νατάσας, που έχουν «γράψει» στην ψυχή μας, γινόμαστε όλοι μια παρέα, ερωτευόμαστε, τραγουδάμε.

Παράλληλα η νέα επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Περηφάνια Μόνο» σε μουσική και στίχους του Φοίβου, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις σε λίγες μόλις μέρες κυκλοφορίας κι όλα δείχνουν πως είναι ένα από τα πιο δυνατά τραγούδια του Χειμώνα!

Ο Γιώργος Κακοσαίος με την τελευταία του επιτυχία « Κάνε μας τη χάρη» ξεσηκώνει τον κόσμο που τραγουδάει μαζί του από την πρώτη κιόλας νότα!

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης κλείνει ραντεβού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 στη Νατάσα Θεοδωρίδου, το Γιώργο Κακοσαίο και την Ακτή Πειραιώς που γεμίζει μουσικές.#
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Ακτή Πειραιώς : Πειραιώς 178, Ταύρος Τηλ: 2103418020
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !