Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι ένα πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας»


«Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία;» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του


Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή την κόντρα της παρουσιάστριας με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στα social media.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο, ύστερα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την ατάκα της πως ντρέπεται για κάποια πρόσωπα που συνάντησε από τον χώρο να σχολιάζεται πολύ και ποικιλοτρόπως.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος «κατακεραυνώνει» την παρουσιάστρια, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weeekend».

«Είναι πολύ διαφορετικό να σε βλέπω και να λέω, ένας άνθρωπος, μια κοπέλα, μια γυναίκα, μια συνάδελφος που κάνει αυτή τη δουλειά και πολύ διαφορετικό να σε βλέπω σαν φάτσα. Στο ερωτικό μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά στο υπόλοιπο είναι υποτιμητικό… Είχα τη χαρά, την τύχη την περίοδο που άνθισε αυτό το φαινόμενο να απέχω γιατί αν δεν απείχα θα ήμουν στο ίδιο κανάλι. Αυτό που είχα δει και αυτό που ήξερα είναι ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μηδενικής τηλεοπτικής αξίας» είπε αρχικά.

«Αυτό το έβλεπα, το βλέπω και θα το υπογράφω… Τα 2-3 χρόνια με την τελευταία μου ενασχόληση με την τηλεόραση, έμαθα από τεχνικούς, από συναδέλφους, από παλιούς παρουσιαστές ότι όλοι εκείνη την περίοδο έζησαν μια περίοδο τρομοκρατίας… ‘Εκοβε όποιο τηλεοπτικό κεφάλι δεν τη βόλευε.. Έκοψε πολλά κεφάλια γιατί ο οποιοσδήποτε και λίγο ταλέντο να είχε φαινόταν ανταγωνιστικός μπροστά της...

Ποιος δίνει δικαίωμα στο κάθε τέτοιο πλάσμα – μην πω κάτι χειρότερο – στο κάθε τέρας εξουσίας να ρίχνει τον άλλο στην ανεργία, τη δυστυχία, την ανέχεια, την φτώχεια… Είναι έγκλημα αυτό… Είναι ανεπίτρεπτο…. Διαφωνώ με όσους συναδέλφους προσπαθούν να το στρογγυλέψουν… Δεν υπάρχει περασμένα ξεχασμένα όταν άνθρωποι έχουν δυστυχήσει κι έχουν χάσει τις δουλειές τους…» δήλωσε τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !