Ο Τομ Χανκς είναι ο γερό-Τζεπέτο που περιμέναμε χρόνια να δούμε στις οθόνες μας


Αν υπάρχει ένα «παυσίπονο» από τη σκληρή καθημερινότητα της ενήλικης ζωής, μία καθημερινότητα με πολύ τρέξιμο, έντονους ρυθμούς, deadline εντός και εκτός γραφείου, αυτό είναι τα παραμύθια που μας σύστησαν οι μεγαλύτεροι, όταν ήμασταν παιδιά. 


Μοιάζει απίθανο όμως, λίγα πράγματα μας δίνουν την ελπίδα και την έμπνευση που μας προσφέρουν ακόμη οι ιστορίες που μας μεγάλωσαν και ειδικότερα, όταν μπορούμε να τις απολαύσουμε σε μία οθόνη, μέσα από τις ερμηνείες αγαπημένων ηθοποιών.

Με κάποιον μαγικό τρόπο, οι εικόνες που σκαρφιζόμασταν μικροί ακούγοντας τις αφηγήσεις των μεγάλων, αποκτούν ξαφνικά υπόσταση, κίνηση, φωνή και μας παρασύρουν σε ένα νοητό «ταξίδι» σε μαγικούς κόσμους, εκεί όπου όλα είναι δυνατά, με συντροφιά τους ήρωες, που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που περιμέναμε πώς και πώς τη στιγμή που θα ήταν διαθέσιμη η νέα live-action αφήγηση του «Πινόκιο» στο Disney+. Και πλέον είναι! Και την περιμέναμε, όχι μόνο επειδή ο οσκαρικός «παραμυθάς» Robert Zemeckis κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και μεγαλούργησε σε συνεργασία με τον καλό του φίλο Tom Hanks στον ρόλο του Τζεπέτο, τον οποίο συντροφεύει ένα πολλά υποσχόμενο cast. Αλλά και διότι η αστείρευτη μαγεία που ενυπάρχει σε αυτήν την ταινία, «ξύπνησε» για λίγο το μικρό παιδί, τον ατίθασο Πινόκιο που κρύβεται μέσα μας.

Ακολουθώντας την περιπέτεια του Πινόκιο από την άνεση του καναπέ μας στο Disney+

 

 

Ακόμη και με μικρές παραλλαγές, όλοι γνωρίζουμε την κλασική ιστορία του ξυλουργού Τζεπέτο, ο οποίος κατασκεύασε μία μαριονέτα που αργότερα μεταμορφώθηκε σε ένα ατίθασο και θαρραλέο αγόρι με μεγάλη μύτη, τον Πινόκιο. Ο ξυλουργός αποφάσισε να μεγαλώσει το μικρό αγόρι που ο ίδιος δημιούργησε σαν να ήταν γιος του, χωρίς να γνωρίζει πως η παρουσία του θα γινόταν η αφορμή να ξεκινήσει μία μοναδική περιπέτεια και μία δυνατή σχέση, η οποία συνεχίζει να συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Στη νέα, πρωτότυπη ταινία του Disney+, «Πινόκιο», η αφήγηση ακολουθεί το ίδιο γνώριμο και... περιπετειώδες μονοπάτι. Ο ταλαντούχος Tom Hanks ερμηνεύει -όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί- την καλοσύνη, την τρυφερότητα, την ανθρωπιά που συμβολίζει η φιγούρα του γερό Τζεπέτο, ενώ η εκφραστική φωνή του 13χρονου Benjamin Evan Ainsworth ως Πινόκιο, ξεχειλίζει από σπιρτάδα, ζωντάνια και παιδικότητα και παρακινεί τους θεατές να ακολουθήσουν τη διαδρομή του.

Όποιος θέλει να τον ακολουθήσει, λοιπόν, μπορεί να το κάνει μέσω της τηλεόρασης, του laptop ή της video game κονσόλας που διαθέτει, αρκεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Disney+, την πλατφόρμα που μέσα από χιλιάδες ώρες περιεχομένου, σειρών, ταινιών και πρωτότυπων παραγωγών, φέρνει τη μαγεία στην καθημερινότητά μας!


Ένας μαγικός κόσμος απεριόριστης ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους

Στη δική μου περίπτωση, μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του Disney+ και κάνοντας την εγγραφή μου, βρήκα και μερικούς τίτλους που ήθελα καιρό να δω, όπως το «Obi-Wan Kenobi: Ένας Jedi Επιστρέφει» και τα ντοκιμαντέρ της ατρόμητης ομάδας του National Geographic. Και αρκεί ένα «κλικ» στο disneyplus.gr για να πάρεις μία «γεύση» από τις αποκλειστικές ταινίες, τις σειρές και τις πρωτότυπες παραγωγές, που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις.


Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να βάλεις λίγη μαγεία και δράση στη ζωή σου, να ακολουθήσεις τον Πινόκιο, τον Thor, τους ήρωες της Pixar ή τα troopers ενός μακρινού γαλαξία, τότε το Disney+ σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τον συναρπαστικό κόσμο του streaming!
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !