Τρίγωνο Ερμή – Δία: Ποια ζώδια επηρεάζονται πιο θετικά τις επόμενες ημέρες


Τρίγωνο Ερμή – Δία: Ποια ζώδια επηρεάζονται πιο θετικά τις επόμενες ημέρες


Μια όψη που φέρνει έναν ευχάριστο και τυχερό τόνο στις σχέσεις και την επικοινωνία αυτή την εβδομάδα.

Λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στον Τοξότη, σχηματίζεται ένα τρίγωνο από το ζώδιο των Ιχθύων ανάμεσα στον Δία και τον Ερμή. Μια πολύ θετική όψη με ευχάριστη επιρροή σε όλους. Το τρίγωνο σχηματίζεται στις 16 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν από τη στιγμή που ο Ερμής αφήνει τον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη. Και ενώ επηρεάζονται θετικά όλα τα ζώδια με τύχη, επαφές και συζητήσεις να ευνοούνται, τρία ζώδια βιώνουν πιο θετικά την όλη κατάσταση. Ποια είναι;

Καρκίνος


Η αυτοπεποίθηση και η δημιουργικότητά σας αυξάνονται. Αυτή είναι μια χαρούμενη περίοδος για εσάς, καθώς απολαμβάνετε, τον έρωτα φλερτάρετε και διασκεδάζετε. Μια ερωτική γνωριμία που θα σας συνεπάρει είναι κοντά, ενώ δεν θα διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Εκφράζετε τη γνώμη σας, δίχως δισταγμό και μπορείτε να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες όσο περισσότερο μπορείτε.

Σκορπιός


Σχέδια, ταξίδια, συζητήσεις και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν προσφέρει αυτή η όψη. Η ψυχολογία σας αναπτερώνεται, ενώ οι παρασκηνιακές κινήσεις που κάνετε σας βοηθούν στα οικονομικά. Η θετική σας διάθεση βελτιώνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Ιχθύς


Τη δυνατότητα να προωθήσετε τις ιδέες σας θα έχετε τις επόμενες ημέρες, αφού το Τρίγωνο Ερμή – Δία σάς ευνοεί ιδιαίτερα. Είστε αισιόδοξη, χαλαρή και ευχάριστη, ενώ μια συζήτηση που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες που δεν είχατε καν οραματιστεί. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να θέσετε νέους στόχους.

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !