Βασίλης Αβραμίκας: Νέα διάκριση του πολυβραβευμένου αθλητή - Ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο, Γ ΒΟΛΑΡΗΣ 2022

 

Στο Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας έγινε το 3ημερο 26-28/11 το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο Γ ΒΟΛΑΡΗΣ 2022 με την συμμετοχή 1250 αθλητών από όλη την χώρα.


Ο Διεθνής αθλητής του Παγκόσμιου ParaTaekwondo, Βασίλης Αβραμικας, εκπροσώπησε στην διοργάνωση τον ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, στην κατηγορία - 63 κιλών Ανδρών μαύρων ζωνών. 

Με συμμετοχή 12 κορυφαίων αθλητών στην κατηγορία ο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά και στην συνέχεια στον τελικό της διοργάνωσης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. 


Μία διπλή αθλητικη επιτυχία για τον αθλητισμό του Δήμου Φυλής αφού στην θέση του προπονητή βρέθηκε στην διοργάνωση, η Φωτεινή Μπίρμπα, προπονήτρια Ταεκβοντό των Άτρωτων Άνω Λιοσίων που συνεργάστηκε με τον Βασίλη Αβραμίκα.


Ο αθλητής με την χρυσή καρδιά, έγραψε στον τοίχο του στα social media: 

Με το ασημένιο μετάλλιο στην - 63 Ανδρών Μ/Ζ έκλεισε το Πανελλήνιο Κύπελλο Γ. ΒΟΛΑΡΗΣ 2022 για μένα..Η μοναδική στιγμή που θα μείνει βαθιά στην καρδιά μου ήταν στην λήξη του τελικού το τεράστιο χειροκρότημα του κόσμου στις εξεδρες των Δασκάλων και όλων των αθλητών που σηκώθηκαν όρθιοι!! Μεγάλη τιμή και σας ευχαριστώ όλους..
Ευχαριστώ την Δασκάλα Fwfw Birba για την υπέροχη συνεργασία σε όλη την διοργάνωση.
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !