Γυναίκα στο Παγκράτι πήρε το «100» και όταν πήγαν οι αστυνομικοί τους ζήτησε να κάνουν σεξ


Ένα απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας .


Μιλώντας σε εκπομπή του Mega δήλωσε: «Η Άμεση Δράση έχει μία μεγάλη ιστορία με πάρα πολλά ευτράπελα. Μόνο τα σήματα να ακούσεις θα σου κοπεί η ανάσα από την λύπη ή από το γέλιο», σχολίασε o συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανέφερε, πολλά είναι τα ευτράπελα που έχουν κληθεί να διαχειριστούν οι αστυνομικοί.

Ένα από αυτά ήταν και η κοπέλα που τους ζήτησε να κάνουν σεξ!

«Θυμάμαι για μια μοναχική κοπέλα η οποία ήταν στο Παγκράτι, πήρε τηλέφωνο και ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας. Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε στους αστυνομικούς “ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της. Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται πως ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !