Λένε την αλήθεια σήμερα οι άνδρες και οι γυναίκες στην σχέση τους; Το podcast της 4/10 με την Αλχημίστρια Ζωή Βασιλοπούλου στον HeartPlus - Μαζί της ο Θοδωρής Τσέλας

Η εμπιστοσύνη είναι γενικά πολύ εύθραυστη, χτίζεται με δυσκολία, γκρεμίζεται εύκολα. Τα μυστικά και τα ψέματα υπονομεύουν την εμπιστοσύνη και μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σας.


Όλοι λέμε μικρά ψέματα, αλλά σε μια σχέση, η συναισθηματική ειλικρίνεια δίνει τη δυνατότητα στο σύντροφό σας να γνωρίσει ποιοι πραγματικά είστε.

Η ειλικρίνεια δεν σημαίνει ότι απλά δεν λέτε ψέματα.

Η απόκρυψη της αλήθειας μπορεί να περιλαμβάνει ασαφείς δηλώσεις, μισές αλήθειες, χειρισμό των πληροφοριών, και απόκρυψη συναισθημάτων ή πληροφοριών που είναι σημαντικές για κάποιον που έχει δικαίωμα να τις γνωρίζει, επειδή επηρεάζουν τη σχέση και στερούν από το άλλο άτομο την ελευθερία της επιλογής.

Χρειάζεται κουράγιο να είστε αυθεντικοί και ευάλωτοι.

Η συναισθηματική ειλικρίνεια περιλαμβάνει τις συνήθειες και τους τρόπους με τους οποίους συμπεριφερόμαστε στους άλλους και δημιουργούμε στενούς δεσμούς. Τα συναισθηματικά ψέματα είναι ύπουλα και μπορούν να βλάψουν τη ζωή σας.

Εσείς; Λέτε όλη την αλήθεια στις σχέση σας, για τα οικονομικά σας, για τα προβλήματα σας, για το διαζύγιο σας κλπ κλπ κλπ;

Ακούστε το σημερινό podcast με την Ζωή Βασιλοπούλου και τον Θοδωρή Τσέλα.


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !