Ναταλί: "Δύο μεγάλες φωνές - Ρέμος, Γονίδης - ενώνονται κάτω απο τους στίχους μου"

 

Μια ανάρτηση με νόημα έκανε η Ναταλί στον λογαριασμό της στα social media.

 

Τουλάχιστον έτσι φάνηκε σε εμάς και θα το αιτιολογήσουμε παρακάτω

Δύο μεγάλες φωνές - Ρέμος, Γονίδης - ενώνονται κάτω απο τους στίχους μου"

Η ανάρτηση της συγκεκριμένα έλεγε τα εξής:

"Δύο μεγάλες φωνές ενώνονται κάτω απο τους στίχους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ,Ναταλί. Γονίδης - Ρέμος , μουσική Κυριάκος Παπαδόπουλος , Στίχοι Ναταλί....Τιτλοι τραγουδιων ΣΤΑΣΟΥ και ΠΩΣ Μ"ΑΦΗΣΕ΅Σ ΝΑ ΖΩ".


Τι συνέβη

Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφτηκε το VEGAS, που τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς. Όπως είναι φυσικό, όπως συμβαίνει πάντα, όταν ένας καλλιτέχνης επισκέπτεται έναν άλλον καλλιτέχνη στον χώρο που εμφανίζεται είθισται να δίνουν χώρο τιμητικά στο πρόγραμμα για μια εμφάνιση λίγων τραγουδιών.

Έτσι έκανε και ο μεγάλος Σταμάτης Γονίδης.

Έδωσε το μικρόφωνο στον επίσης μεγάλο Αντώνη Ρέμο να πεί ότι θέλει.

Αφού αμφιταλαντεύτηκε ο Αντώνης Ρέμος, μεταξύ Αντώνη Βαρδή και Κυριάκου Παπαδόπουλου, κατέληξε να τραγουδά τα "Στάσου" ένα τραγούδι που έχει γράψει όντως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και η Ναταλί.

Για να πάρει ως απάντηση το "Πως μ' άφησες να ζω χωρίς εσένα" ένα τραγούδι που έγραψε επίσης η Ναταλί σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Για την ιστορία να πούμε πως και οι δύο φτασμένοι πλέον καλλιτέχνες ερμήνευσαν στίχους της Ναταλί στο ξεκίνημα της καριέρας τους αλλά έκτοτε δεν ξανασυναντήθηκαν οι δρόμοι τους μαζί της.

Το στιχουργικό αποτύπωμα όμως της συγκεκριμένης στιχουργού είναι τόσο ισχυρό που όποιος και αν είσαι, όπου και αν είσαι, όποτε και αν θες να τραγουδήσεις μια μπαλάντα με νοήματα και συναίσθημα στο κόκκινο, μοιραία θα "πέσεις επάνω της".

Έτσι είναι η Ναταλί...

Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών!


Σημειολογικά, πάντως, και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό ανέβασε το ίδιο ακριβώς βίντεο... 

Με μια διαφοροποίηση. Η Ναταλί αναφέρει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους καλλιτέχνες, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναφέρει μόνο τους καλλιτέχνες και δεν αναφέρει την Ναταλί...

Παράλειψη; 


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !