Το beast ολοκλήρωσε την περιοδεία του με μεγάλη επιτυχία



Πάνω από 3 εκατομμύρια από εσάς φωνάξατε για εμάς και ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνατε αυτή την αξέχαστη περιοδεία!




Η περιοδεία του Maiden’s Legacy of the Beast ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στην Amalie Arena στην Τάμπα Φλόριντα με ένα ακόμα sold-out σόου των ΗΠΑ μπροστά σε πάνω από 12.000 οπαδούς. 


Ο διευθυντής του συγκροτήματος Rod Smallwood λέει:


"Εκ μέρους της μπάντας, εγώ και όλοι στο Phantom, θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν αυτή την περιοδεία Legacy μια τόσο ξεχωριστή και αξιομνημόνευτη εμπειρία. Πρώτοι και κυρίως εσείς, οι φίλαθλοι, ειδικά όσοι πλήττονται από τα προβλήματα που προκάλεσε η παγκόσμια πανδημία που οδήγησε στο 2020 να πρέπει να επαναπρογραμματιστούν όχι μόνο μία αλλά δύο φορές!

Η υπομονή σας και η καλή θέληση να κρατήσετε τα εισιτήριά σας και να περιμένετε μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να σας φέρουμε το Legacy show εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Είστε πραγματικά οι καλύτεροι και το να παίζετε με πάνω από 3 εκατομμύρια από εσάς για την εκτεταμένη περιοδεία ήταν ένα φοβερό επίτευγμα, οπότε ευχαριστώ όλους εσάς που το κάνατε αυτό δυνατό και επίσης το κάνατε απίστευτα διασκεδαστικό για το συγκρότημα που απόλαυσε αρκετά muc η κάθε λεπτό στη σκηνή.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την λαμπρή περιοδεία μας Killer Krew - τόσο τα μακροχρόνια όσο και τα νεότερα μέλη της οικογένειας Maiden, που ποτέ δεν σταματούν να ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε προκλήσεις που αντιμετωπίζουν - και ήταν μερικές - χωρίς κακία αν σκεφτούμε ότι αυτή η περιοδεία καλύπτει 3 3 χώρες και 139 σόου παίζονται από τότε που ξεκινήσαμε στο Ταλίν πολύ πίσω στις 26 Μαΐου 2018.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Special Guests και τους υποστηρικτές που έπαιξαν στην περιοδεία από το 2018: Airbourne, Avatar, Fozzy, Gojira, Killswitch Engage, Lord of the Lost, Mastodon, Powerwolf, Rage In My Eyes, Rhapsody Of Fire, Sabaton, Serpentor mpt, The Hellacopters, The Raven Age, Tremonti, Trivium και μέσα στον Πειρασμό.

Ευχαριστούμε επίσης τους προμηθευτές μας, τους πράκτορές μας, τους διαφημιστές, τους εμπόρους και όλους όσους εμπλέκονται στην εμφάνιση αυτής της παράστασης κάθε νύχτα, από πόλη σε πόλη.

Και τέλος, τόσο προσωπικά όσο και, είμαι σίγουρος, εκ μέρους όλων σας – τεράστιες ευχαριστίες στους Bruce, Steve, Dave, Adrian, Janick και Nicko που ποτέ δεν τα παράτησαν, έπαιξαν και τραγούδησαν! υπέροχα και ταίριαζε κάθε πλήθος με πάθος και ενθουσιασμό κάθε βράδυ, όπου κι αν βρίσκονταν. Παιδιά – Δεν ξέρω πώς το κάνετε αλλά χαιρόμαστε όλοι που το κάνετε!!

Τώρα όλοι πρόκειται να κάνουμε ένα διάλειμμα που κερδίζει καλά και θα επιστρέψουμε και του χρόνου με ένα υπέροχο νέο σόου, THE FUTURE PAST TOUR παίζοντας μόνο Ευρώπη αυτή τη φορά καθώς η περιοδεία Legacy 2022 ήταν τόσο μεγάλη για να μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε όσο περισσότερους από εσάς οπαδοί ως πιθανόν μετά την πανδημία. Ωστόσο, το ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ TOUR θα συνεχιστεί μέχρι το 2024 και ποιος ξέρει που θα πάει... .. οπότε μείνετε συντονισμένοι!! “

Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !