Δημοσιογράφος: "Θα κάνατε μια εκπομπή βραδινή;" - Μουρατίδης με λαχτάρα: Άνετα! Άνετα!" Καταλάβατε; Το podcast της Αλχημίστριας Ζωής Βασιλοπούλου στον HeartPlus - Μαζί της ο Θοδωρής Τσέλας


«Δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια… Έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται» ήταν η τοποθέτηση του Νίκου Μουρατίδη στο «Πρωινό» για τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Για ποιον λόγο μπήκε ο Ν. Μουρατίδης στην διαδικασία να κρίνει φτασμένους τραγουδιστές που έχουν κάνει κόπο να φτάσουν ως εκεί που βρίσκονται, όπως έκρινε κάποτε τους νέους παίκτες των talent show που συμμετείχε;
 
Επειδή απέχει από το τηλεοπτικό γίγνεσθαι...
Και μακάρι να μπορούσε να βρεθεί ξανά στην τηλεόραση.
Αυτό το τελευταίο το διατυμπανίζει παντού ο ίδιος εξάλλου!
Άρα θα προκαλεί τους πάντες μέχρι αυτό να συμβεί...

Με τη σειρά του, ο λαϊκός τραγουδιστής του απάντησε μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης γράφει:

«Δεδομένου του αυστηρού κριτηρίου που διαθέτει ο κ. Μουρατίδης, τον ευχαριστώ γιατί θεωρεί ότι έχω καλή φωνή (αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο). Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν σιγά σιγά από τα πράγματα οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις προτού εκφράσουν απόψεις.

Αν πιστεύει ότι δεν έχω κάνει τίποτα στη καριέρα μου, δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου, όπως επίσης και στην αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των καλών νυχτερινών κέντρων εδώ και περίπου μια εικοσαετία. Όσον αφορά στον όρο “άχρηστος” και εφόσον αφορά εμένα προσωπικά, πρέπει να πω ότι αν ήμουν κάτι τέτοιο ο ίδιος ο χώρος ο οποίος υπηρετώ τόσα χρόνια με αγάπη, θα με είχε στείλει σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου.

Τέλος, επειδή μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, πραγματικά άχρηστο θεωρώ κάποιον που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του, είναι καθολικά αναγνωρισμένος όσον αφορά το ταλέντο του, έχει κατά τα δικά του λεγόμενα εισπράξει τεράστια ποσά από την παρουσία του στον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης (όπως ο κ. Μουρατίδης) και τώρα ο ίδιος διαμαρτύρεται δημοσίως γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα και δε μπορεί να πληρώσει έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτά…. με αγάπη».

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !