Είναι ανάδρομος ο Ερμής και ανάδρομα αρμενίζει...


Ανάδρομος πλανήτης σημαίνει ότι ενώ παρατηρούμε ότι η κίνηση του πλανήτη είναι κανονική, σε κάποια χρονικά διαστήματα παρατηρούμε ότι κινείτε ανάποδα.


Αυτή βεβαία είναι φαινομενική και όχι πραγματική κίνηση και έχει να κάνει με την ελλειπτική κίνηση του πλανήτη και την κίνηση της τροχιάς της γης.

Γενικά όταν ένας πλανήτης είναι σε κανονική τροχιά λέγεται ορθόδρομος και διαχέει την ενέργεια του εξωτερικά.

Όταν ένας πλανήτης είναι σε ανάποδη πορεία λέγεται ανάδρομος και στρέφει την ενέργεια του εσωτερικά.

Γράφει ο Ανδρέας Παπιδάς.



ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ

Ο Ερμής αναδρομεί τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο και περίπου αυτή η κίνηση ολοκληρώνεται σε 20 έως 30 μέρες.

Υπάρχουν σημεία στην ανάδρομη κίνηση του πλανήτη που τα εξετάζουμε με μεγαλύτερη προσοχή, όπως είναι η σκιά του πλανήτη πριν την αναδρόμηση, αλλά και πριν την ορθοδρόμηση όπως επίσης και κάποια αλλά σημεία, αλλά αυτό καλό είναι να το εξετάζουμε σε κάθε έναν ατομικό χάρτη ξεχωριστά .

Ο ανάδρομος Ερμής λοιπόν ξεκινά στις 11 /9 / 2022 στο ζώδιο του Ζυγού, περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 23 /9 /2022 και επανέρχεται στην ορθόδρομη πορεία του στις 4 / 10 / 2022


Θα επηρεάσει περισσότερο τα πρώτα δεκαήμερα των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων όπως και τα τρίτα δεκαήμερα των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων.

Τι φέρνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή γενικότερα


Επηρεάζονται όλες οι επικοινωνίες και συνήθως δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Υπάρχουν αναβολές και μεταβολές σε οτιδήποτε έχει να κάνει με υπογραφές συμβολαίων, ασυνεννοησία σε καθημερινή βάση με όλους και όλα. Αυτό φέρνει παρεξηγήσεις και τσακωμούς, οι συμφωνίες και οι συνεννοήσεις που κάνουμε, από το να πάμε για καφέ μέχρι και να κάνουμε το σοβαρότερο πράγμα χαλάνε ή διαφοροποιούνται, μηνύματα γενικότερα πάνε αλλού ή δεν πάνε καθόλου, ρολόγια και κομπιούτερ αρνούνται να συνεργαστούν και γενικά δημιουργείται μια χαοτική ατμόσφαιρα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση αλλά και επικοινωνία εξωτερική αλλά και εσωτερική λειτουργεί λοιπόν άναρχα, όπως επίσης πλήττεται και το εμπόριο.

Σίγουρα ο Ερμής με αυτήν την αναδρομή του δεν θέλει να μας τιμωρήσει, όμως μας προτρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε και να κυνηγάμε το εφήμερο και εξωτερικό και με αυτά τα εμπόδια μας βάζει αναγκαστικά στην θέση να πατήσουμε λίγο φρένο και να αναλογιστούμε το πώς και το γιατί κάνουμε έτσι τα αράγματα.

Έτσι λοιπόν είναι μια καλή εποχή για έρευνα και παρακολούθηση και έτσι θα μας αποκαλυφθούν πράγματα, καταστάσεις, κρυμμένα μυστικά, όπως και επιστροφές παλαιών καταστάσεων και ανθρώπων. Συνήθως αυτό συμβαίνει είτε για να κλείσουμε τα ανοιχτά θέματα του παρελθόντος, είτε ακόμη σχέσεις που έμειναν ανολοκλήρωτες να ολοκληρωθούν ή να αλλάξουν μορφή.

Ουδέν κακόν λοιπόν αμιγές καλού και με αυτό το θετικό μήνυμα πρέπει να το κατανοούμε, όχι μόνο στις αναδρομές του Ερμή αλλά σε όλες τις πλανητικές αναδρομές.

Κριός

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να συγκρατήσετε την επιθετική συμπεριφορά που βγάζετε στους άλλους, γιατί και οι άλλοι θα σας επιτεθούν. Συνεταιρισμοί, επισημοποίηση σχέσεων συναισθηματικών, υπογραφές συμβολαίων, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα καλύτερα να τα αναβάλετε για Οκτώβριο.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καλό είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τις σοβαρές σχέσεις σας, τους συνεταιρισμούς και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, καλό είναι να κάνετε έρευνα σε κληρονομικά ζητήματα, αφού μπορείτε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα αλλά δεν θα πρέπει να προχωρήσετε σε υπογραφές πριν τα μέσα Οκτωβρίου. Επίσης θα υπάρξουν σε αρκετούς από εσάς επιστροφές προσώπων, που είχατε κρυφή σχέση ή που δεν προλάβατε να ολοκληρώσετε την σχέση σας. Προσοχή μην δώσετε όλη σας την ορμή, γιατί μάλλον θα απογοητευτείτε.
Οικονομικά επίσης μην θεωρήσετε σίγουρο ότι αυτό που σας υπόσχονται θα γίνει πραγματικότητα

Ταύρος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, καλό είναι να κρατήσετε τον ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σας σε επενδύσεις που μπορεί να φαίνονται μοναδικές ευκαιρίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μεταμφιεσμένες αποτυχίες. Καλό είναι να το ξαναδείτε με άλλη ματιά, να κάνετε έρευνα και συλλογή στοιχείων και έτσι η νέα μορφή που θα προκύψει, θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα που θα φανούν με το τέλος της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.

Το ίδιο περίπου θα συμβεί και σε εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, σε μικρότερο όμως βαθμό. Να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στο διάστημα από 24/9 έως περίπου τις 9/10 . Πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ανακινήσετε παρελθοντολογικά θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομικά ζητήματα, είτε με χρήματα που σας οφείλονται, ερευνήστε αλλά μην αποφασίσετε ακόμη.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε νέα ή ακόμη και επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν που μένουν μακριά από εσάς, ή ακόμη στο εξωτερικό και όσοι από εσάς έχετε αφήσει εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό όπως, εμπορικές, εκπαιδευτικές αλλά και συναισθηματικές σχέσεις και άλλες παρόμοιες, θα έρθουν στην επιφάνεια. Αυτό θα συμβεί περισσότερο για να κλείσουν οι κύκλοι που έχουν μείνει ανοικτοί. Επίσης αγορά μεταφορικού μέσου, κινητού, ηλεκτρονικές αλλά και ηλεκτρικές συσκευές, συνδέσεις στο διαδίκτυο και αλλά τέτοια, καλό είναι να τα αποφύγετε αυτό το διάστημα. Ερευνήστε, μάθετε αφουγκραστείτε και μην επενδύσετε κάτι σε οικονομικό η ψυχικό τομέα πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Δίδυμος

Για εσάς όλες οι αναδρομές του Ερμή είναι σημαντικές, αφού ο πλανήτης αυτός σας κυβερνά, όποτε πάντοτε η ανάδρομη κίνηση του είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Οι γεννημένοι λοιπόν το πρώτο δεκαήμερο, να προσέξετε αρκετά τις καθημερινές σας μετακινήσεις και επικοινωνίες γιατί η ασυνεννοησία και η έλλειψη συντονισμού θα σας κάνουν πολύ νευρικούς. Επίσης υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους αλλά και σας δίνουν οι άλλοι, μάλλον δεν θα εκπληρωθούν το συγκεκριμένο διάστημα. Όσοι έχετε εκκρεμότητες είτε στον εκπαιδευτικό τομέα, είτε στον εμπορικό τομέα, να είστε προσεκτικοί στις προτάσεις και στις ευκαιρίες που δήθεν σας παρουσιάζονται.

Τα ιδία περίπου ισχύουν και για το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας με την διαφορά ότι από 24/9 και μετά η πίεση για να πάρετε αποφάσεις θα είναι μεγάλη, αλλά καλό είναι να αντισταθείτε μέχρι τις 10/10.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί αρκετοί από εσάς θα έχετε επιστροφές παλαιών συντρόφων .Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε γνωριμίες ερωτικές που είχαν γίνει μέσα από τον ευρύτερο εργασιακό σας κύκλο. Καλό είναι να μην ενθουσιαστείτε και να μην επενδύσετε πάνω σε αυτό, γιατί σίγουρα οι επιστροφές αυτές είτε θα λήξουν σχετικά σύντομα, είτε θα αλλάξουν μορφή με τρόπο που δεν θα σας αρέσει. Όσοι είστε επιχειρηματίες θέλει μεγάλη προσοχή στο που θα επενδύσετε και πότε πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι ενώ θα σας γίνουν δελεαστικές προτάσεις ιδιαίτερα από το διάστημα 22/9 έως τέλος του μήνα σκεφτείτε, αναλύστε, ρωτήστε και αποφασίστε μετά τις 6/10.

Καρκίνος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γίνεστε αρκετά συναισθηματικοί. Αναπολείτε σχέσεις και ρομαντικές στιγμές από το παρελθόν και νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε για να μοιραστείτε αυτό το συναίσθημα με παλαιούς φίλους, αγαπημένους και πρώην σχέσεις. Μην το κάνετε όμως γιατί θα απογοητευτείτε οι περισσότεροι. Σίγουρα θα κάνετε παράπονα χωρίς ουσιαστικό λόγο στον οικογενειακό σας κύκλο και μάλλον θα δημιουργήσετε μικροπαρεξηγήσεις.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας στην ζωή όχι βάσει συναισθηματικών επιρροών, αλλά με γνώμονα την σκληρή για εσάς πολλές φορές πραγματικότητα. Μην πάρετε ακόμη αποφάσεις αν και εσείς δύσκολα κρατιέστε και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παράπονα και μουρμούρα.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα αναπολήσετε φίλους παρέες, ομάδες, συλλόγους και άλλα τέτοια που έχουν περάσει από την ζωή σας και είτε θα θελήσετε να πάτε από τα στέκια τα παλιά, είτε αυτά μέσω των ανθρώπων που είχατε συναναστραφεί θα έρθουν να σας βρουν. Χαράς ευαγγέλια και μεγάλη συγκίνηση θα σας συντροφεύει, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας, να θυμάστε ότι η ξαναζεσταμένη σούπα δεν είναι νόστιμη. Επίσης να είστε προσεκτικοί γιατί η ασυνεννοησία και η κακή επικοινωνία, θα σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Λέων

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, να είστε αρκετά προσεκτικοί σε επενδύσεις οικονομικές, ερωτικές άλλα και στα νέα δημιουργικά σας ξεκινήματα. Είστε δυναμικοί, ενθουσιώδεις και παίρνετε εύκολα τα ρίσκα, αλλά μέχρι τις 6/10 ο θησαυρός θα αποδειχτεί μάλλον άνθρακας.

Περίπου τα ιδία ισχύουν και για το δεύτερο δεκαήμερο, αν και η επιρροή που δέχεστε δεν είναι το ίδιο ισχυρή όπως του πρώτου δεκαημέρου. Από τις 24/9 και μετά χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερα αυξημένη την προσοχή σας.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, χρειάζεται να έχετε μεγάλη αυτοσυγκράτηση όπως και το πρώτο δεκαήμερο, άλλα εσείς θα νιώσετε μεγάλο άγχος και πίεση, με αποτέλεσμα να γίνετε λίγο απόμακροι και καταθλιπτικοί. Θα έχετε επιστροφές προσώπων από το παρελθόν αλλά οι λόγοι της επιστροφής τους αν και με την πρώτη μάτια δείχνουν ότι είναι νέα ξεκινήματα, μάλλον θα είναι βραχυπρόθεσμα.

Οι βαθύτερες σκέψεις που σας κυριεύουν καλό είναι να τις αποδεχτείτε, να συνομιλήσετε νοερά μαζί τους και έτσι οι περισσότεροι, θα βρείτε τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν μετά τις 6/10 να τις κάνετε πράξη.

Παρθένος

Kαι για εσάς ο Ερμής είναι ιδιαίτερα σημαντικός και οι αναδρομές του Ερμή σας επηρεάζουν καθοριστικά, αφού και σε εσάς ο Ερμής είναι ο πλανήτης κυβερνήτης σας. Άλλωστε βρίσκεται μέσα στην καλή χαρά του δηλαδή όπως λέμε βρίσκεται σε έξαρση.

Το πρώτο δεκαήμερο λοιπόν, καλό είναι να αποφεύγετε την κριτική για τους άλλους γιατί αυτό θα γυρίσει εναντίον σας. Το κακό είναι ότι μάλλον δεν θα μάθετε τους λόγους που σας αποφεύγουν και αυτό θα σας κάνει να γίνετε ανυπόμονοι, εριστικοί και δηκτικοί απέναντι τους. Καλό είναι να προσέξετε επίσης αρκετά την υγεία σας και αν κάνετε εξετάσεις να προσέξετε αρκετά τα αποτελέσματα γιατί αυτήν την περίοδο γίνονται πολλά λάθη.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, να προσέξετε την κολακεία από τους άλλους γιατί πίσω από αυτήν βρίσκεται καιροσκοπισμός, απάτη και ψέμα. Ιδιαίτερα ότι σας προταθεί επαγγελματικά από τις 24/9 και μέχρι 6/10 μην το δείτε σαν καλή ευκαιρία πάρτε τον χρόνο σας, εξετάστε το με μεγάλη προσοχή και θα βρείτε την αλήθεια.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε επιστροφές πρώην ερωτικών συντρόφων που ίσως να μην ήταν καθοριστικοί έρωτες για εσάς, ωστόσο υπάρχει το ανεκπλήρωτο αλλά και το ανολοκλήρωτο και έτσι εμφανίζονται πολύ δελεαστικές επαναφορές στα μάτια σας. Φυσικά να κρατήσετε μικρό καλάθι, αλλά ίσως να σας ικανοποιήσει πολύ αυτή η άμεση επιβεβαίωση που θα λάβετε. Αφήστε το όμως μέχρι εκεί, γιατί αν το πιστέψετε αρκετά μάλλον θα απογοητευτείτε.

Υπάρχει και σε εσάς ψέμα και υποκρισία που μπορεί αρχικά να σας κάνει να νιώσετε σημαντικοί και να επιβεβαιωθεί το εγώ σας, αλλά υπάρχουν λόγοι αδιαφανείς από τους άλλους και αυτό θα το νιώσετε από τις 3/10 και μετά όπου θα φανεί η αλήθεια. Να είστε επίσης πολύ προσεκτικοί με την σχέση σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος τσακωμού αλλά και χωρισμού.

Ζυγός

Η αναδρομή του Ερμή ξεκινά από το δικό σας ζώδιο μέχρι τις 23/9 που μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου. Ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε ή θα επιδιώξετε να έχετε επιστροφές παλαιών σχέσεων στην ζωή σας και είτε νοερά είτε σε πραγματικό χρόνο, αυτή η αναπόληση σας θα γίνει φανερή στον σύντροφο σας και θα σας ζητηθούν το λιγότερο εξηγήσεις. Πρέπει λοιπόν να αποφύγετε οτιδήποτε θα σας έρθει από το παρελθόν, όσο επίμονα και να σας κτυπά την πόρτα.

Φυσικά το ίδιο θα συμβεί με τα πισωγυρίσματα και τα λοξοκοιτάγματα και σε εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Σημαντικό είναι να κρατηθείτε μακριά από άλλα αυτά το διάστημα 24/9 έως 6/10.

Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ξεφύγει στον ερωτικό τομέα όπως και στον τομέα των συνεργασιών, αλλά αν δείξετε αυτοσυγκράτηση και δύναμη αντίστασης, θα περάσει σχετικά ανώδυνα το διάστημα αυτό. Ακόμα και αν ο σύντροφος ή η σύντροφος καταλάβουν ότι κάτι πήγε να γίνει, θα το συζητήσετε και θα βρεθεί μάλλον η λύση χωρίς πολλά δράματα. Χρειάζεται όμως από μέρους σας μεγάλη προσοχή, γιατί αυτή η έλλειψη σταθερότητας που θα νιώσουν οι δικοί σας άνθρωποι στον συναισθηματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα θα σας αφαιρέσει πολλές ελευθερίες.

Σκόρπιος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ανοίγετε το χρονοντούλαπο και ξαναφέρνετε στο φως υποθέσεις και σχεδία που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Καλό είναι αυτό. Σίγουρα δεν είστε οι άνθρωποι που θα τρέξετε με αφέλεια και ενθουσιασμό να διαλαλήσετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας, αλλά θα εξετάσετε τα θέματα αυτά, με υπομονή, προσοχή και μεγάλη έρευνα, πράγμα που θα σας ευνοήσει μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα κάνετε περίπου το ίδιο, απλά περιμένετε και εσείς μετά τις 6/10 γιατί θα σας πιάσει μια βιασύνη χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε επιστροφές πρώην συντρόφων και καιρός είναι να πάρετε την εκδίκηση σας για αυτά που νιώθετε ότι σας οφείλουν. Σίγουρα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής, αλλά όσοι είσαστε σε σοβαρή σχέση καλό είναι να μην γίνετε απόμακροι και σκεπτικοί, γιατί ο Ερμής είναι και μαρτυριάρης και κάτι μπορεί να ψιθυρίσει στον σύντροφο σας στον ύπνο του. Επίσης ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, λάθος συζητήσεις, τηλέφωνα, διαδίκτυο και ότι έχει να κάνει με σύγχρονες τεχνολογίες, θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Μην προχωρήσετε σε αγορές μηχανημάτων, οχημάτων και αποφύγετε τα κοντινά όπως και τα μακρινά ταξίδια για αυτό το διάστημα. Επίσης, όσοι έχετε συναλλαγές με το εξωτερικό, να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην υπογράψετε κάτι μέχρι το τέλος του ανάδρομου. Όσοι έχετε δικαστικές εκκρεμότητες και γενικότερα εκκρεμότητες με νομικά θέματα καλό είναι να τα ανακινήσετε μετά το τέλος του ανάδρομου.

Τοξότης

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Μικροαπάτες, μικροκλοπές, ασυνεννοησία , απώλειες αντικειμένων, χαλασμένες συσκευές και αλλά τέτοια θα σας κάνουν τα νεύρα χάλια. Ξαφνικά νέα που θα σας έρχονται θα σας ταράξουν αρκετά αλλά να είστε ψύχραιμοι γιατί δεν ισχύουν όλα.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο και όσοι από εσάς θελήσετε να ξαναδείτε θέματα που είχατε αφήσει στην μέση να ασχοληθείτε, αλλά να μην αποφασίσετε σοβαρά για αυτά πριν τις 6/10.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ρίξετε την μάτια σας στο παρελθόν, ,θα αναπολήσετε, θα μελαγχολήσετε και θα ξαναθυμηθείτε οικογενειακά θέματα και στιγμές. Πιθανόν να έχετε μικροπροβλήματα μέσα στην οικογένεια σε επικοινωνιακό επίπεδο κυρίως. Επιστροφές προσώπων και καταστάσεων από το παρελθόν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η ολοκλήρωση κύκλων δεν είναι πάντα θετική. Καλό είναι επαγγελματικά, να μην πάρετε αποφάσεις αλλά να σκεφτείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν, γιατί τώρα θα σας δοθούν απαντήσεις. Θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά όπως και χρήματα που περιμένετε να λάβετε από τρίτους, κληρονομικά και θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, δημόσιο καλό είναι να τα αφήσετε για μετά τις 6/10

Αιγόκερως

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καλό είναι να μείνετε μακριά από αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προώθηση της καριέρα σας. Ξαναδείτε με προσοχή και αφήστε τις αποφάσεις για μετά. Μπορεί να σας έρχονται στο μυαλό παλαιές επιτυχίες και να νομίζετε ότι ξέρετε τον δρόμο και τον σωστό τρόπο, αλλά ειδικά σε θέματα καριέρας όπως και σε οικογενειακά θέματα, θα μπλέξετε άσχημα.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο επίσης θα έχετε τα ίδια θέματα και ιδιαίτερα το διάστημα 23/9 έως τέλος του μήνα να είστε προσεκτικοί.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα αναπτύξετε αρκετή επαγγελματική αισιοδοξία. Μαθαίνετε για ευκαιρίες και αρκετοί από εσάς, αν και είναι αντίθετο από τον χαρακτήρα σας, θα θελήσετε να ρισκάρετε. Μην το κάνετε γιατί θα βγείτε χαμένοι. Επέκταση γνώσεων, συζητήσεις με φίλους νέα ξεκινήματα και συνεταιρισμοί μέχρι 6/10 καλό είναι να παγώσουν.

Υδροχόος

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε ή θα προκαλέσετε επιστροφές παλαιών φίλων και γνωστών, αλλά και επιστροφές προσώπων που βρεθήκατε ερωτικά στο παρελθόν. Αυτό που θέλετε όμως ή αυτό που θέλουν από εσάς, ενώ θα σας φανεί πολύ καλό, τελικά δεν θα γίνει.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με χρηματοοικονομικές επενδύσεις, γιατί οι πληροφορίες που μαθαίνετε αυτόν τον καιρό δεν είναι σοβαρές.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα, γιατί ηθελημένα ή όχι, κάποιοι σας στήνουν παγίδες και σας κακολογούν πίσω από την πλάτη σας. Μην τους δίνετε ευκαιρίες και αφορμές. Επίσης προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν να επιστρέψετε σε κάποια εργασία από την όποια έχετε φύγει ή σας διώξανε, μην τις πάρετε πολύ σοβαρά και αφήστε τις αποφάσεις για αργότερα.

Ιχθύες

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε αρκετά δελεαστικές προτάσεις στον εργασιακό σας τομέα, αλλά χρειάζεται ερεύνα και προσοχή πριν αποφασίσετε. Προσοχή επίσης στις υποσχέσεις που μάλλον θα δώσετε σε τρίτους, γιατί δύσκολα θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε.

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο να προσέξετε αρκετά γιατί οι ευκαιρίες αυτήν την εποχή είναι συνήθως μεταμφιεσμένες αποτυχίες. Αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και τα συναισθηματικά σας.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε επιστροφές πρώην συντρόφων, συζύγων αλλά και ευκαιρίες για νέα σχέση. Να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ειδικά από τις 23/9 μέχρι και 6/10 ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αυτό το προτείνω γιατί εσείς ενθουσιάζεστε αρκετά εύκολα, γυρίζετε στα παλιά γιατί σας αρέσει αρκετά η αναπόληση αλλά και ο ρομαντισμός. Οι πρώην έρχονται για να κλείσει ο κύκλος και οι νέες σχέσεις αυτήν την περίοδο έρχονται συνήθως για να μην κάνετε τα ίδια λάθη.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !