Η Νατάσσα Μποφίλιου για τις εξαιρετικά ακατάλληλες συνθήκες που αντιμετώπισε σε συναυλία της στο κάστρο του Πλαταμώνα

Natassa_Bofiliou1

 

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως η σκηνή ήταν ακατάλληλη και δυσκολευόντουσαν ακόμα και να σταθούν πάνω σε αυτή.

H Νατάσσα Μποφίλιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια και η ομάδα της στη συναυλία που έδωσαν στο κάστρο του Πλαταμώνα. 

 Διαβάστε τι έγραψε:


«Η συναυλία στο Κάστρο Πλαταμώνα ήταν από τις δυσκολότερες συνθήκες που έχουμε παίξει… Η σκηνή ήταν επικλινής όπως το έδαφος και κυλούσαμε όλοι προς το πίσω. Στην κυριολεξία. Προς τα πίσω. Κάποιοι από μας (εγώ) με βαρύ ιστορικό ιλίγγων χρειάστηκαν φάρμακο για να παίξουν, κάποιοι κατέβηκαν με πολύ πιο γυμνασμένα μπράτσα από την προσπάθεια να σπρώχνουν προς τα μπρος το τσέλο τους και κάποιοι με δάκρυα από την πίεση και τη δυσκολία να παίξουν ένα πιάνο σε γωνία.

Πότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα αντιμετωπίσεις σε μια περιοδεία… Και ζωή να ‘χουμε, έχουμε δει πολλά… Μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα! Αν είσαι αποφασισμένος να τα δώσεις όλα, no matter what, κάποιος θα είναι εκεί για να τα δεχτεί και να σε κάνει να υποτιμήσεις τόσο πολύ κάθε δυσκολία, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι τι χρειάστηκε για να σταθείς στο ύψος της κατάστασης.

Αδέρφια, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα αυτός ο ‘κάποιος’. Που είστε πάντα αυτός ο φάρος που μας δείχνει το δρόμο. Που είστε πάντα αυτοί που τα σβήνουν όλα, εκτός από τα σημαντικά. Πάμε για τα επόμενα! Σας λατρεύω».

Natassa_Bofiliou1
Natassa_Bofiliou2
Natassa_Bofiliou3
Natassa_Bofiliou4
Natassa_Bofiliou5


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !