Παρέα τουριστών έκανε την πιο τρελή παραγγελία σε εστιατόριο της Μυκόνου


Ίσως και να ήταν ο «εφιάλτης» του μπάρμαν που δούλευε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί


Και τι δεν έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι να συμβαίνει στη Μύκονο. 

Από αστρονομικές τιμές σε παραγγελίες, μέχρι τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών. Τι συμβαίνει όμως όταν συνδυάζονται αυτές οι δύο κατηγορίες; Παραδείγματα σαν αυτό για το οποίο θα σας μιλήσουμε παρακάτω.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που περιγράφει μία από τις πιο ακραίες παραγγελίες που έκανε παρέα τουριστών στο νησί των ανέμων. Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok μία κοπέλα από τη Δανία: «πήγαμε σε ένα τυχαίο εστιατόριο στη Μύκονο και παραγγείλαμε 200 Aperol Spritz».

Αν και δεν μας λέει πόσα άτομα ήταν στο τραπέζι, ο αριθμός των κοκτέιλ που παρήγγειλαν μονομιάς φαίνεται εξωφρενικός. Παρόλα αυτά το μαγαζί εκτέλεσε την παραγγελία κανονικά και γέμισε το τραπέζι τους με ποτήρια και Aperol.

Απ' ότι φαίνεται στο βίντεο πάντως οι τουρίστες που έκαναν τη συγκεκριμένη παραγγελία δεν ήταν περισσότεροι από δέκα, κάτι που σημαίνει πως ήπιε αρκετά κοκτέιλ ο καθένας τους, όσο η Tik Toker τραβούσε βίντεο.

Δύο πράγματα είναι σίγουρα πάντως σε αυτή την παραγγελία. Τα παιδιά στο μπαρ θα σάστισαν όταν άκουσαν τον αριθμό των κοκτέιλ που πρέπει να ετοιμάσουν, αλλά και το ότι οι ξένοι τουρίστες θα κλήθηκαν να πληρώσουν κοντά στα 2000 ευρώ (αν όχι παραπάνω) για τη συγκεκριμένη παραγγελία.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !