Πολιτεύεται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; Η ανάρτησή του για το τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κύπρο σαν να προσπαθεί να επηρεάσει ενόψει εκλογώνΤο κοίτασμα «μαμούθ» στην κυπριακή ΑΟΖ και οι εκλογές που πλέον «αποκτούν άλλη διάσταση»


Σε μία... διαφορετικού είδους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε το πρωί της Τρίτης (30/8) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής τοποθετήθηκε για την ανακάλυψη του πλούσιου κοιτάσματος φυσικού αερίου στο οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, κάνοντας λόγο για μία εν δυνάμει ευκαιρία για τη λύση του Κυπριακού, ενώ ανέφερε πως οι εκλογές στην Κύπρο αποκτούν πλέον άλλη διάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγραψε στο Instagram: 

«Μια εν δυνάμει ευκαιρία για τη λύση του Κυπριακού… Καλημέρα σε όλες και όλους. Επιτρέψτε μου μια μικρή αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα μου Κυπρο. Μετά την τελευταία ανακάλυψη των Eni-Total στο κοίτασμα Cronos 1, με την Κύπρο να αποκτά δυνητική ενεργειακή ισχύ 12-15 δις. κυβικά πόδια, οι εκλογές αποκτούν άλλη διάσταση. Χρειάζεται άρτια διαχείριση του ορυκτού πλούτου, που αναδεικνύεται στο ισχυρό όπλο της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνάρτηση με μια σύγχρονη διακυβέρνηση από νέους τεχνοκράτες υπό μια εμπνευσμένη καθοδήγηση».


Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !