Ανάδρομος Δίας από τις 30/7 έως 23/11/2022 και τι σημαίνει ανάδρομος




Γράφει ο Ανδρέας Παπιδάς


Ανάδρομος λέγετε στην αστρολογία, ο πλανήτης ο όποιος κινείται αντίθετα από την συνηθισμένη του φορά.


Η κίνηση αυτή δεν είναι πραγματική αλλά φαινομενική και οφείλεται στο ότι και η γη μετακινείται σε σχέση με τους άλλους πλανήτες.

Οι ανάδρομοι πλανήτες στρέφουν την ενεργεία τους από εξωτερικά εσωτερικά και συνήθως φέρνουν στην επιφάνεια, ζητήματα από το παρελθόν που ζητούν λύση μέσα από ενδοσκόπηση και προσπάθεια. Επίσης μας βοηθούν να καθαρίσουμε τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής μας και να τα μετατρέψουμε σε καθαρά και γάργαρα νερά.

Ο ανάδρομος Δίας απεγκλωβίζει τον άνθρωπο από την τρέχουσα κοινωνική ηθική και του προκαλεί την επιθυμία να πειραματίζεται σε νέες εμπειρίες, προσπαθώντας να διδαχτεί αλλά και να διδάξει. Από την απολυτή αισιοδοξία, θα φέρει τον άνθρωπο στην απόλυτη απογοήτευση και οι ενέργειες του όπως και οι σκέψεις του, δεν έχουν το μέτρο του κατεστημένου. Επίσης με τον Δια ανάδρομο παρατηρούμε καθυστερήσεις σε ταξίδια, μετακινήσεις, υπόγραφες συμβολαίων σε νομικά θέματα, δικαστικές αποφάσεις, όπως και υπερβολές σε φιλολογικά ,φιλοσοφικά, ζητήματα πίστης, όπως και σε θρησκευτικά ζητήματα.

Προσοχή λοιπόν στις επιλογές μας και στις αποφάσεις.

Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ 30/7 ΕΩΣ 23/11/2022


Ο Δίας λοιπόν ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 30/7 στην 8η μοίρα του Κριού και συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 28/10 στην 29η μοίρα του ζωδίου. Θα ακολουθήσει την ανάδρομη πορεία του, μέχρι τις 23/11 και την 28η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων και μετά θα ορθοδρομήσει. Θα επιστρέψει τελικά στο ζώδιο του Κριού στις 20/12/2022.

ΚΡΙΟΣ

Να είστε αρκετά προσεκτικοί στην προβολή του εαυτού σας, αφού η υπερέκθεση και η μεγάλη αυτοπεποίθηση που νιώθετε ίσως σας κάνουν κάπως γραφικούς και ματαιόδοξους, με αποτέλεσμα να δεχθείτε τον κρυφό χλευασμό των άλλων.

Καλό είναι επίσης όλοι οι Κριοί ασχέτως δεκαημέρου, να μην κάνετε περιττές σπατάλες και να προσέξετε τα οικονομικά σας. Επίσης καλό θα είναι να επανεξετάσετε τις άξιες σας γενικότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είστε αρκετά μελαγχολικοί και ευσυγκίνητοι. Θύμισες από το παρελθόν θα σας κάνουν να στραφείτε προς τα μέσα σας και να δείτε τα λάθη και τις παραλήψεις σας. Μαζί με εσάς που θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα θέματα που έχετε αφήσει ανοικτά και τα πολύ δικά σας πρόσωπα θα θελήσουν να σας συμπαρασταθούν, αλλά θα σας πρότεινα να μην το κάνετε αφού μάλλον θα καταλήξετε σε καυγά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσείς θα έχετε επιστροφές παλαιών φίλων, αλλά κάποιοι από εσάς και παλαιών σχέσεων που μάλλον ήρθαν για να κλείσουν τον κύκλο με εσάς. Να μην αναθεωρήσετε και αλλάξετε τους στόχους που έχετε βάλει, ούτε να μπείτε στον πειρασμό να δεθείτε με το παρελθόν σας, γιατί αυτό είναι μια απλή ψευδαίσθηση. Επίσης όσοι θέλετε να αλλάξετε την διαρρύθμιση του σπιτιού σας είτε να αλλάξετε διακόσμηση, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για κάτι τέτοιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και είστε χαμηλών τόνων, αυτήν την περίοδο σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε τουλάχιστον επαγγελματικά κάποια ζητήματα που δεν έγιναν σωστά στο παρελθόν. Αρκετοί θα θελήσετε να αλλάξετε πράγματα στην καριέρα σας, κάποιοι άλλοι να αλλάξετε καριέρα και άλλοι να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας κάθε είδους. Να είστε προσεκτικοί γιατί αυτή η υπεραισιοδοξία και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας δεν είναι καλός σύμβουλος.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην κοινωνική συμπεριφορά σας, όπως και στην καθημερινή επαφή με τους συνάδελφους σας. Όλοι οι Λεοντές με αυτήν την αναδρομή, πρέπει να μάθετε να ελέγχετε καλυτέρα τον εαυτό σας και να μην είστε πολύ πληθωρικοί σε σώμα, ψυχή και πνεύμα. Όσοι έχετε δοσοληψίες με το εξωτερικό καλό είναι να επαναπροσδιορίσετε τις επιλογές σας. Καλή περίοδος για αλλαγή τρόπου σκέψης, φιλοσοφίας, και απόψεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι καλή περίοδος για εσάς να ασχοληθείτε με επενδύσεις και γενικότερα τα οικονομικά ανοίγματα δεν θα είναι αυτά που νομίζετε. Αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή, γιατί θα υπάρξουν προτάσεις που θα δείχνουν ευκαιρίες, αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος ο θησαυρός θα είναι άνθρακας.

Επίσης θα υπάρξουν αναταράξεις, που θα σας κάνουν να εξετάσετε πόσο γερές και σταθερές είναι οι βάσεις και οι άξιες σας σχετικά με τους άλλους στο οικονομικό, στο κοινωνικό, αλλά και στο συναισθηματικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι αυτήν την περίοδο η υποκειμενικότητα που σας διακρίνει δεν είναι καλός σύμβουλος.

ΖΥΓΟΣ

Καλό είναι να είσαστε ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι στους άλλους, γιατί η διπλωματικότητα και η ανάγκη για ικανοποίηση των πάντων θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, αφού αυτήν την εποχή τίποτα κρυπτόν υπό τον Ήλιον. Να μείνετε μακριά από κρυφούς εγωισμούς και μικροσυμφέροντα, που με πρώτη μάτια φαίνετε ότι μπορούν να ικανοποιηθούν γιατί και πάλι θα βγείτε χαμένοι. Να είστε ειλικρινείς και σταθεροί στις απόψεις σας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις παγίδες που τελικά εσείς οι ίδιοι βάζετε στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας και οι κακές διατροφικές συνήθειες πολλών από εσάς θα διαταραχτούν αυτήν την περίοδο. Χρειάζεται να ξαναδείτε την αλήθεια στις σχέσεις με τους συνάδελφους σας και να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Όσοι έχετε σχέσεις με το εξωτερικό, σε όλα τα επίπεδα να φροντίσετε και την τελευταία λεπτομέρεια γιατί έτσι θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Τέλος όσοι έχετε φιλοσοφικές αναρωτήσεις και ψάχνετε απαντήσεις, καλό είναι να μην αναθεωρήσετε τώρα τις θέσεις και τις απόψεις σας. Επίσης όσοι έχετε σεμινάρια, εξετάσεις ή θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό, αν και θα σας έρθουν ελκυστικές προτάσεις, φρόνιμο είναι να μην ενθουσιαστείτε και καλό είναι να ψάξετε πολύ πριν αποφασίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενθουσιασμός και η υπερβολική αισιοδοξία θα είναι κακός σύμβουλος για εσάς. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες, που για αρκετούς από εσάς θα είναι αρκετές, χρειάζονται προσοχή αφού δεν δείχνουν να είναι οι γνωριμίες μιας ζωής. Καλό είναι το φλερτ και η καλοπέραση, αλλά προσοχή γιατί η υπερβολή και το κιτς παραμονεύουν στην γωνία. Επίσης οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την εποχή είναι κατά βάση αποτυχίες μεταμφιεσμένες όποτε μάθετε επιτέλους ότι, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την εποχή πολλοί από εσάς που θα πάτε στον πατρικό τόπο διαμονής σας, θα έχετε αρκετά ρομαντική διάθεση και νοσταλγία. Προσοχή όμως στην άκρατη διάχυση συναισθημάτων γιατί οι άλλοι δεν θα είναι στη ιδία διάθεση και θα σας ξενερώσουν άσχημα. Επίσης όσοι από εσάς έχετε χαθεί με φίλους ή έχετε απομακρυνθεί από συλλόγους, παρέες αλλά και ομάδες, θα έχετε αρκετές επιστροφές στην ζωή σας και πραγματικά θα νιώσετε πολύ καλά, όμως να ξέρετε ότι τελικά το ξαναζεσταμένο φαγητό μόνο νόστιμο δεν είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση που έχετε να φιλολογείτε πολύ και να πράττετε λίγο γίνετε εμφανής για εσάς αυτήν την περίοδο. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλλήματα και αποφάσεις που έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό και αυτό θα σας κάνει πολύ νευρικούς. Θα θελήσετε να αποποιηθείτε από τις ευθύνες σας και να ρίξετε το φταίξιμο για τις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις στους άλλους. Αυτό θα οδηγήσει σε αντιδικίες και καυγάδες, αφού η γλώσσα σας λέει διάφορα και όπως λέει η παροιμία η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Τελικά εκείνο που θα αναζητήσετε είναι να φύγετε από όλα αυτά και να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, αλλά αυτό θα επιδεινώσει την θολούρα.

ΙΧΘΥΣ

Πραγματικά είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς γιατί ο Δίας, παραδοσιακός πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου, μεταμφιέζεται σε βασιλιά και σας καλεί να φανερωθείτε και να κάνετε πομπώδεις και μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις που τελικά φέρνουν γέλια και πολύ κακές κριτικές από τους άλλους. Επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, γιατί η ανάγκη για επίδειξη και προβολή θα σας οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες που θα σας φέρουν αργότερα σε πολύ δύσκολη θέση. Βασιλιάς λοιπόν αλλά με τον ανάδρομο Δία προσέχετε, γιατί εύκολα θα γίνετε ο βασιλιάς καρνάβαλος.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !