Δυστυχώς, δεν έχει τέλος η κατρακύλα: Λιμενικοί έσωσαν 27χρονη από τα χέρια του 32χρονου νταή συντρόφου της στην Ιθάκη


Την ξυλοκοπούσε σε δάσος


Η κοπέλα ήταν τόσο πανικοβλημένη που δεν παραδέχτηκε τον ξυλοδαρμό της από το σύντροφό της, ο οποίος ενδεχομένως να είχε κάνει πολύ χειρότερα αν δεν επενέβαιναν οι λιμενικοί

Οι φωνές της κοπέλας μέσα σε ένα μικρό δασάκι της Ιθάκης ακούγονταν στα πέριξ με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Με το που έφτασαν άνδρες του Λιμενικού αντίκρισαν μέσα στο δασάκι μια γυναίκα 27 ετών σε κατάσταση σοκ. Στο σημείο βρισκόταν και ο 32χρονος σύντροφός της, με τον οποίο είχαν διένεξη. 

Οπως αποδείχθηκε η νεαρή κοπέλα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, όμως δεν ήθελε να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Ελεγε μάλιστα, ότι είχαν έναν μικρό καυγά και παρακάλεσε τους λιμενικούς να αποχωρήσουν για να τα «βρει» με τον σύντροφό της. 

Ευτυχώς, οι λιμενικοί επέμειναν γιατί έβλεπαν τη γυναίκα σε κακή κατάσταση και παρατήρησαν ότι είχε μώλωπες στα χέρια. Την οδήγησαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κι άλλα χτυπήματα σε άλλα μέρη του σώματός της με αποτέλεσμα να ενημερωθεί άμεσα η εισαγγελέας. 

Ακολούθως προσήγαγαν τον 32χρονο, ο οποίος ύστερα από ώρες παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του κι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί.

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !