10 ηθοποιοί που αμείβονται με περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ το επεισόδιο


Μπορεί οι σταρ του κινηματογράφου στο Χόλιγουντ να απολαμβάνουν μεγαλύτερη δόξα πολλές φορές από τους ηθοποιούς των τηλεοπτικών σειρών.

Αυτό ωστόσο, έχει αρχίσει να αλλάζει τόσο από τις προτιμήσεις του κοινού, όσο και από τα υπέρογκα ποσά με τα οποία πλέον κλείνουν οι συμφωνίες ανάμεσα σε ηθοποιούς και τηλεοπτικές παραγωγές.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές επιτυχημένων σειρών έχουν φύγει από το στούντιο με 1 εκατομμύριο δολάρια για ένα και μόνο επεισόδιο. Δείτε παρακάτω μερικούς από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ της μικρής οθόνης.

1. Τζέισον Σουντέικις - «Ted Lasso»
Ο Τζέισον Σουντέικις, πρωταγωνιστής της σειράς «Ted Lasso», αμείβεται με περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Τεντ Λάσο μετακομίζει από το Κάνσας στην Αγγλία για να αναλάβει την προπόνηση μιας ομάδας ποδοσφαίρου, παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα. Με το πέρας της δεύτερης σεζόν του «Ted Lasso», το οποίο μέχρι τότε είχε κερδίσει 20 υποψηφιότητες για Emmy, τόσο οι συγγραφείς όσο και το καστ επέλεξαν να επαναδιαπραγματευτούν τους μισθούς τους. Για τον Σουντέικις αυτή η διαπραγμάτευση σήμαινε πολλά εκατομμύρια στην τσέπη του, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ted Lasso — Official Trailer | Apple TV+


2. Ελίζαμπεθ Μος - «Shining Girls»
Η σταρ του συνδρομητικού καναλιού AppleTV+ και της σειράς «Shining Girls», Ελίζαμπεθ Μος, φημολογείται ότι έχει κερδίσει πολλά εκατομμύρια, μιας και τα έσοδά της αυξάνονται κατά 1,1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Στο ψυχολογικό θρίλερ, η Μος υποδύεται την Κίρμπι, μία φύλακα εφημερίδων, η οποία επιζεί από μια βάναυση επίθεση που την αφήνει σε μια πραγματικότητα που αλλάζει συνεχώς. Σκοπός της είναι να πιάσει τον δολοφόνο της επίθεσης, ο οποίος έχει βάλει στόχο να κάνει το ίδιο με πολλές άλλες γυναίκες.
Shining Girls — Official Trailer | Apple TV+


3. Έλεν Μίρεν - «1923»
Το επερχόμενο πρίκουελ του «Yellowstone», φέρεται πως θα κάνει την Έλεν Μίρεν πολυεκατομμυριούχο, μιας και σύμφωνα με το περιοδικό Variety, η ηθοποιός θα κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Paramount+, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Yellowstone 1923 Trailer, Release Date + Plot Revealed!

4. Πολ Ραντ - «The Shrink Next Door»
Ο Πολ Ραντ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς σειρών. Ο σταρ της νέας σειράς του Apple+, το «The Shrink Next Door», φέρεται να έχει συμφωνήσει να αμείβεται με 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο. Μάλιστα, η σειρά θα έχει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οκτώ επεισόδια. Στη σειρά, η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ο Ραντ αναλαμβάνει τον ρόλο του Δρ Ισαάκ Χέρσκοπφ, ενός νάρκισσου και χειριστικού ψυχολόγου που κυνηγά τον ασθενή του.

5. Γουίλ Φέρελ - "The Shrink Next Door"
Στην ίδια σειρά, ο συμπρωταγωνιστής του Ραντ, Γουίλ Φέρελ, κατάφερε να συμφωνήσει για παρόμοιο μισθό, καθώς φαίνεται να ολοκληρώνει τη σειρά με περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια αμοιβή. θα υποδυθεί τον Μάρτι Μάρκοβιτς, τον πλούσιο και ευάλωτο ασθενή του Χέρσκοπφ, ο οποίος απευθύνεται στον ψυχολόγο για βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπίσει το άγχος του. Αντί για βοήθεια όμως, καταλήγει να πέσει υπό τον έλεγχό του για δεκαετίες.
The Shrink Next Door — Official Trailer | Apple TV+


6. Μάικλ Κίτον - «Dopesick»
Ο Δρ. Σάμουελ Φίνιξ του Hulu και της σειράς «Dopesick», έπαιρνε επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Ο Μάικλ Κίτον υποδύεται έναν γιατρό σε μία μικρή πόλη της Βιρτζίνια που πείστηκε από έναν πωλητή να συνταγογραφήσει το OxyContin στους ασθενείς του. Ο Φίνιξ όμως εθίζει άθελά του τόσο τους ασθενείς του όσο και τον εαυτό του στο παυσίπονο. Εκτός από εκατομμύρια δολάρια, ο ρόλος κληροδότησε στον Κίτον μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Emmy.
Dopesick Official Trailer | Hulu


7. Κέβιν Κόστνερ - «Yellowstone»
Ο Κέβιν Κόστνερ έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς, όταν υπέγραψε για την τέταρτη σεζόν του «Yellowstone». Λαμβάνοντας το ποσό των 1,3 εκατομμυρίων δλαρίων για κάθε επεισόδιο, ο πατριάρχης της σειράς έχει υπογράψει ένα από τα καλύτερα συμβόλαια για τηλεοπτική σειρά.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον πατριάρχη, Τζον Ντάτον, ο οποίος προσπαθεί να προστατεύσει με την οικογένειά του τον Ράντσο Γέλοουστοουν. Από την πρεμιέρα της σειράς το 2018, ο Κόστνερ έχει διπλασιάσει τον μισθό του, ο οποίος ξεκίνησε από τα 500 χιλιάδες δολάρια, μέχρι η σειρά να αρχίσει να «σπάει» τα κοντέρ.
YELLOWSTONE Official Trailer (2018) Kevin Costner, TV Series HD


8.Μαχερσάλα Αλί - «The Plot»
Μπορεί το «The Plot» να μην έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα, αλλά ο Μαχερσάλα Αλί έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια από την περιορισμένη σειρά «Onyx Collective» της DisneyΟ ηθοποιός φέρεται να φέρνει 1,3 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο της επερχόμενης σειράς, η οποία αφορά έναν συγγραφέα στον οποίο παρουσιάζεται μια ευκαιρία στη ζωή του μέσα από μια πράξη λογοτεχνικής κλοπής. Στον απόηχο του εγκλήματός του, πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του και τη ζωή που έχει χτίσει, την ίδια ώρα που απειλείται από κάποιον, ο οποίος γνωρίζει το μυστικό του.

9. Χάρισον Φορντ - «1923»
Το πρίκουελ του «Yellowstone» με τίτλο «1923» δεν θα κάνει μόνο τη Μίρεν πάμπλουτη αλλά και τον συμπρωταγωνιστή της, Χάρισον Φορντ, αμειβόμενος επίσης με 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο της επερχόμενης σειράς.


10. Σιλβέστερ Σταλόνε - «Tulsa King»
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση των γυρισμάτων του επερχόμενου δράματος «Tulsa King», το οποίο αναμένεται να του αποφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον νονό της μαφίας της Νέας Υόρκης που αναγκάζεται να ξεκινήσει από την αρχή στην Τούλσα της Οκλαχόμα, έχοντας περάσει τα τελευταία 25 χρόνια στη φυλακή. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου 2022 στο Paramount+.

Tulsa King | Teaser | Paramount+
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !