Survivor: Μεγάλος νικητής του τελικού ο Στάθης Σχίζας – Οι «καυτές» παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση


Κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ


Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022 με το τηλεοπτικό κοινό να του «χαρίζει» περισσότερες θετικές ψήφους από ότι στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο έφτασαν μαζί στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μετά από 6,5 μήνες όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο συγκεντρώθηκαν για μια τελευταία φορά στο Άλσος Βεϊκου για να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους και να μάθουν ποιος από τους δυο συμπαίκτες τους θα σηκώσει την… κούπα του Survivor και θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Ο τελικός ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 την Τετάρτη (6/7) με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται όλους τους παίκτες που πέρασαν φέτος από το στίβο μάχης του παιχνιδιού, αλλά και τους Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα που μπορεί να μην μπήκαν από τους πρώτους στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά έφτασαν μέχρι τέλους. Οι δυο φιναλίστ στις πρώτες τους δηλώσεις μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους και τόνισαν πως «είναι και οι δύο νικητές».

Ο παρουσιαστής του Survivor στη συνέχεια μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές αστείες στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ, μεταξύ άλλων, προβλήθηκε ένα βίντεο με ξεκαρδιστικές στιγμές από τα συμβούλια του νησιού και όσα εκτυλίσσονταν πίσω από τις κάμερες.

Οι παίκτες θυμήθηκαν τα καλύτερα έπαθλα που κέρδισαν μετά από πολύ κόπο στους στίβους μάχης.

Ο τελικός εκτός από όμορφες και αστείες στιγμές είχε και πολλές εντάσεις που οδήγησαν σε σοβαρούς τσακωμούς. Οι δυο σημαντικότεροι είχαν ως πρωταγωνιστές τον Τάκη Καραγκούνια και τους Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη. Οι δυο φιναλίστ δήλωσαν μετανιωμένοι για τους καυγάδες τους με τον μισθοφόρο και ζήτησαν συγγνώμη, με τον Τάκη Καραγκούνια να δείχνει πως δέχεται αυτή του 30χρονου επιχειρηματία, όχι όμως και αυτή του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Φυσικά το τίτλο του Survivor 2022 και ας μην έφτασε στον τελικό τον έχει κατακτήσει ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο 45χρονος φαρμακοποιός που άντεξε 12 φορές στον τάκο καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Τριαντάφυλλού είναι ο παίκτης που άφησε το δικό του αποτύπωμά στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο El professor, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του παρομοιάζοντας τον με τον «καθηγητή» της ισπανικής σειράς του Netflix «Casa de Papel» είχε το δικό του αφιέρωμα.

Παραπονεμένος δεν έμεινε ούτε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, το πέρασμα του οποίου στον Άγιο Δομίνικο ήταν σύντομο, αλλά άφησε ατάκες. Ο make up artist επεφύλασσε και μια έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε στο νέο του τραγούδι «Έτσι Γουστάρω».

Πριν ανακοινωθεί ο νικητής του Survivor 2022 , οι σύντροφοι των δυο φιναλίστ, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Μαρία Αντωνά, κάθισαν στο πλευρό των Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη, αντίστοιχα για να μιλήσουν για τους αγαπημένους τους.

Για την ανακοίνωση του νικητή στη σκηνή ανέβηκε και ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο νικητής του Survivor 2022 Στάθης Σχίζας δήλωσε πως μεγάλο μέρος του χρηματικού επάθλου θα πάει σε παιδιά με καρκίνο.

Στη μεγάλη νύχτα για το Survivor στο Γαλάτσι ξεχώρισαν και αρκετές «καυτές» παρουσίες.

Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείψουν οι σέξι παρουσίες, με τις Βρισηίδα Ανδιώτου και Πελαγία Καζολέα να ξεχωρίζουν μεταξύ των πρώην παικτριών, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, έβγαλε για άλλη μια φορά τον πιο «καυτό» της εαυτό.

Όταν, δε, τη διασκέδαση ανέλαβε ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, που επίσης έκανε ένα πέρασμα τη φετινή σεζόν από το Survivor, τότε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου… εισέβαλαν στο «πλατό» και λικνίστηκαν στους ρυθμούς του τσιφτετελιού, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.
Tags :-
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !